![]() |
To bi bilo super...
|
2x80
Nadam se da pticica ne laze...;) |
Citiraj:
|
6x 120 mm : lol2 :
|
2 * 120 mm . Makar 1500 okretaja? Hm hm, imam Coolermaster na 1200 okretaja, nečujan, nadam se da Xilence neće biti glasniji jer će ići na prednju stranu kućišta :D
|
Pa cuj, na 1500rpm ne moze ni bit tih. Ali na 7V milina.
|
2, mozda i 3x120 i 1x92
|
Ako se pojave ti ventovi, bilo bi dobro da se skupe osječani pa se naruči jedna pošiljka za sve.
|
@buljo kad se misle ti ventovi pojavit? :D
|
Ja bio u Formelu u Osijeku i pito za ventove, jos nista ne znaju, roba dolazi iduci tjedan pa cemo vidjet...
|
2*90 mm. evo i ja na listi.
|
kupujem 2x 80za kućište i 1x 120 Za napajanje
|
Hej ljudi i meni bi trebali, tako da se i ja bilježim, 2×120 i 2×80!!
|
Citiraj:
|
2x120mm za mene ;)
|
takoder potpisujem...koliko komada,hm trenutno 2x80 i 2x120...a najbolje pitati u formelu ili nitelu...i u svim trgovinama koja imaju njihova napajanja u prodaji...ako imaju napajanja zasto ne bi i ventove...btw...meni se i svidaju ovi cpu cooleri: xilence cpu-cooler k7 i xilence cpu-cooler xilent blade ja bi i to....
|
Cooler XILENCE za Kućište, ICOOL XPF120.R, Fan 120x120x25mm, 12V, crveni
43,13kn u Feniks-kompjutori |
Bez brige, nisu im stigli.
Uspio sam ih konacno dobiti na tel. i veli zena kao da imaju opet pogresku u sustavu i da to mogu tek u ponedjeljak ispraviti. Jos neznaju kada im stize nova posiljka, al veli da je bilo stiglo par komada i da su bili rezervirani i odma prodani (nisam joj bas htio govoriti da sam ih ja sve kupio:) ). Mene jedino zanima sto se dogodilo s ona 3 koji kao nisu stigli:rolleyes: |
ja odustajem od xilence-a.
narucit cu si nexuse..;) |
Gdje si samo njih našao? :D
|
ma u sloveniji
cool-pc.org jedino su nexusi strasno skupi... |
@phoenix.. a mislis da vrijede tih 90ak kn? kolko dode postarina uopce iz slo u hr?? znam da kad se nesto od nas salje bilo kuda u EU to je toliko skupo da redovno skocim do Ormoza poslati na postu paket...
|
ma postarina bi me dosla puno. 9 eura.
vrijede li nexusi 9-12 eura? ne. po meni nijedan vent ne vrijedi toliko :D al cuj...malo radi sminke..i ipak su fantasticno tihi ;) |
Kakvo je stanje s Papstovima N/2GLL i F/2GLL (delklarirani su na 8db! :eek:).
Nešto je Sky ima prigovora na neki Papst (ali s obzirom da su cijenjeni...). Najlakše je napraviti tihi vent, samo mu rpm smanjiš do bola, ali onda nema protoka zraka, a (navodno) ti Papstovi imaju odličan omjer protoka/tišine. |
Citiraj:
|
Ph03n1x, ako vec kupujes tamo u cool-pc, bolje uzmi scythea s-flex d ili e, trajniji lezaji ako nis drugo a glasnoca tj. tisina na istom rpm-u ista.. imam ih oboje ;) jedino sto nexsus definitivno bolje izgleda crno bijeli hehe
|
1*80mm
1*120mm |
2x120mm
|
2 x 80 mm
2 x 120 mm |
Citiraj:
znam da su 12dB modeli smece. imam 2 i ne mogu prezaliti 190kn kolko sam ih platio. Citiraj:
|
Jučer sam slušao Scythea sa stare verzije ninje i sad neznam dal je to zbog prašine ili nije ali ležajevi se jako čuju..: stoopid
|
Evo da podijelim ovo sa vama...
http://www.pc-shop.hr/proizvodi2.asp?Kat=A07 Ocigledno to jos niko nije vidio Sta bi bio bolji izbor xilence ili noctua? P.S. narucuje li tko sta sa cool-pc.org? kupio bi jedan waterblock, pa ako ima ko da se dogovorimo. Darko |
Jel to u HR?
Baš i nije a sad da idem u SLO samo zbog ventova.. hmm baš i ne ;) |
jel to za stvarno??? noctue tako jeftine lol, pa inace dodju preko 15 eura, jedni od najskupljih ventilatora :stoopid:
jedino sto mislim da to nisu te iste noctue (ono rasurbo je malo cudno) edit: da, fan je ocito rasurbo basic silent 120, neznam sta ono noctua radi tamo ali to nisu nf-s12 ventovi |
Jesu li ovo ti ventilatori?
FAN Xilence RED WING 80mm Molex Silent FAN Xilence RED WING 92mm Molex Silent FAN Xilence RED WING 120mm Molex Silent Ako jesu, Formel ih ima. Barem u cjeniku. |
Imaju ih na cjeniku, ali rijetku na lageru :)
|
Ja bio danas u formelu i počastio se sa 4 komada xilence ventilatora. 2x80mm i 2x92mm. Navalite ;)
|
Daj samo reci jel ima još par komada?
|
nemam pojma ja sam si ujutro rezervirao, pa su me čekali.
|
Je li ovaj http://www.pc-shop.hr/addprod.asp?ID=A0705004 isti kao i ovaj http://www.pc-shop.hr/addprod.asp?ID=A0705001 po buci i kvaliteti?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:29. |