![]() |
koristim MSN, ICQ i mIRC
najvise ICQ...;) izmedu Skype-a i MSN-a...MSN |
imao sam MSN, mozda 2-3 kontakta ... MSN preko 80ak kontakata vec ima zato ... msn ... puno bolji i jednostavniji protokol....
|
Skype koristio 2-3 puta i vidio da ja nemam potrebe za tim i obrisao
MSN koristim vec skoro 2 godine i owna, vama kojima smetaju bilokakvi smaylici to sve lijepo ugasite u optionsima :) Kad mi se neda pisat a mislim dulje razgovarati tu je Ventrilo (ili Teamspeak) |
prie msn neg icq, nekak je ozbiljniji.... jedino me smeta kaj ljudi stavljaju skraćenice za smajlove bez npr / stave samo npr bok i onda kad žele reć npr bokte mazo bude : hello2 : te mazo i sl....
a icq više ne držim upaljenim tolko jer zašteka kad pukne veza.... prvo sve ok pol min onda požuti i onda ode procesor na 100%... sa skypeom neam iskustva... |
Citiraj:
|
Blablu opcija (add a nickname) ima MSN 8.0 na starijim verzijama nema toga..
|
Ma šta fali msn barem nemaš pop upova kao drugdje.Ustvari svakom je najbolji onaj na koji se navikne i stvar ukusa ja msn koristim non stop i icq sam ali uleta previše ,a ostali me ne zanimaju.
|
Skype imam radi faxa i jer je preko njega lakse pricati.
MSN mi je bolji. I ima custom smajlice. I brz je... i super je :D |
Citiraj:
sad moras isto registrirat .dll no njegovo ime se mjenja sa svakom verzijom: Citiraj:
p.s. nisam ja ni izbliza tako pametan :) >>>klik<<< |
koji se od tih programa može koristit za voice komunikaciju u LAN-u bez pristupa na net???
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:37. |