![]() |
Nisam nabavio i stao sam s time dok ne riješim faks, no navodno znam gdje se može nabaviti !
A što se tiče ploče ja sam imao 3 komada 8RDA+ i sve tri su radile super, svaka bolje od one prije :) A 8RDA3+ ne bih uzeo samo radi MCP-T zvuka koji nema, a moja ima, a jedino šta ta ima, a moja nema je VDD mod, što sam ja sam napravio, tako da ja tako-reči imam 8RDA+ (8RDA3+)... A što se tiče kučišta, razmišljam da ubodem Chiefteca, ali midi, to je veće nego moje sadašnje... A šta će ti 9700 Pro ili 9800 ?!?! Mislim moja 9500 radi kao 9700, hehe.. |
Citiraj:
Ja sam je isto htio uzeti ali samo radi tih 20-30% nisam htio riskirati pa stedim za prije navedene. Zasto mi trebaju hm ... pa zato sto za mjesec dva izlazi igra koju vec dugo iscekujem (Lock On: Modern Air Combat) a igra trazi jaku grafu, a kako tu igru hocu igrati sa max uzitkom tj. sa svim detaljima na max. 1280x1024 trebam radeon 9800 pro ali za to se nema para pa se moram zadovoljiti sa slabijima, mozda cak padne cjena toliko dole da i bude prihvatljiva taman negdje kad izadje igra.:) Daj ak vec znas di se moze nabaviti bakar reci mi jel vjerujm vec sam svugdje probao! Jedino mi ostaje jos Strojo-promet ali to mi je predaleko a i neznam kak bi uopce dosao do njega (ja sam iz V. Gorice) Stoga Help !! |
Pa čuj neznam kako da ti objasnim, jer to je u Zgu i neznam ni ulicu. Znam da se ide prema podsusedu, hm daj kada dođeš u zg odemo zajedno pogledati, no nemoj samo radi toga dolaziti, jer neznam ni radno vrijeme...
Kada nađem vremena a biti će ga iza 24.09, sigurno ću ići za sebe, pa mogu i tebi pogledati ! |
Citiraj:
Bas kad ces ti imati vremena ja necu naime 29.9 je meni ispit iz fizike a bilo bi krajnje vrijeme da ga polozim. Na kojem si ti faksu i koja godina? Ja sam gradjevina 2. god. |
Neću o faksu dosta mi ga je !!
FER sam inače, godina ? :) heheheh To je sve šta češ saznati od mene :) Onda ti ja nabavim bakar, ti mi daš poslije pare... |
Ja cu tu jos pogledat kod sebe i negdje na otpadu mozda nadjem jos koli radijator usput!
Ak nis ne naidje javim ti. I hvala na pomoci!!! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:38. |