![]() |
Dok čekamo i igramo Matu: www.gamespot.com
Zgodno za pročitati, posebno onaj dio o SC; DC, QC, DX9, DX10: We have already implemented within CryEngine 2 our multicore technology, so out of the box Crysis does configure itself toward single-core, dual-core, quad-core, or multicore configurations alongside DX9, 10, XP, Vista, 32 bit, and 64 bit. We do not plan to use physics processors at this stage, though, since we did not see the direct beneficial impact in our software. Our in-house physics engine runs fast enough and spreads over multicore CPUs if needed to make Crysis a next-gen experience on that front. |
Ja instalirao farcry, stavio patch 1.4 (nakon što sam stavio sve druge), instalirao matto4 i neradi mi miš u igri. Nema šanse da čekam da mi se opet sve instalira
|
Ja sam skinul ovaj 180 MB patch 1.4 i sad to instaliram samo ili treba i 1.3 i prije?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego evo još jedan mod: Far Cry Mischief in Paradise v5.0 Mod isto je SP. Nisam još probao, ali se baš skinuo. |
Ne, cumulative verzija sadrži i prethodne patcheve, a za standalone treba imati i prethodne...
|
Citiraj:
|
Ja nisam ni skidao 1.4 nego samo 1.33. Ne da mi se skidat patch od 180MB+390MB igre. Puno za mene(3GB limit).
Koliko vidim i nema razloga stavljat taj 1.4, sve neki problemi s njim... Jos nisam skinuo Matto4 ali budem... EDIT: Moj 1.33 patch je tezak svega 21MB, je li to sve? |
Sorry vecky, nisam bio skužio da thread ima 2 stranice.
Radi mi Matto, ali mi se niti malo ne sviđa i odmah sam ga uninstalirao |
ewo ja ga skinuo..radi...pa ok je.....malo slabija grafika al sve u svemu ok!
|
Opet isto. Reinstalirao i dodjem na isto mjesto Start i ...... rog, nista damn, steta. Neda mi se isponova instalirati FarCry i sve ostalo. Probat cu kad budem radio format c: :D
|
Evo probao sam Far Cry Mischief in Paradise v5.0 Mod i radi super, grafika je ista kao u originalu i dobro je optimiziran.
|
Evo kako izgleda Matto sa HDRom, nisam smanjivao sliku namjerno :)
http://img159.imageshack.us/img159/9...0001el9.th.jpg |
A di ti je AA? :D Daj upali i AA, nije valjda da X1900GT zastuca...
|
@SRV
Ono gore je sa 2X FSAA. FSAA 4x AF 8x HDR na 7, to je navodno najbolje.. http://img297.imageshack.us/img297/9...0005mq9.th.jpg |
Citiraj:
Ta druga slika vec izgleda bolje :) |
Jesu li i vama pokreti mišem malo čudni? Miš mi je preosjetljiv na minimumu, a kad zumam onda je pretrom.
U svakom slučaju dosta otežava ciljanje (mozda se logi driveri kolju s modom)? Miš je G5 namješten na 800dpi. |
meni je na min skorz ok, al malo je i meni to čudno al to je FC :p
|
ja ovo ne kuzim bas, zapravo ne kuzim uopce.
Skinuo sam taj 1.4 patch onaj od 180MB jer imam 1.00 verziju i kad hocu instalirat taman poslje onog koraka kad se slazem sa uvjetima koristenja pocnem stiskat next tam di odabirem koji du directory instalirat i nista stiscem next a on samo stoji i stoji, jel ima ko kakvu ideju? nesto sam malo po google pogledo al nisam nis naso. |
Citiraj:
|
Ovaj od 180mb je kumulativni, obični je 124mb. Međutim, ak je to kaj mislim, neće mu niti jedan patch instalirat. Posrijedi je skroz druga stvar o kojoj se na ovom forumu ne smije...
|
Citiraj:
A matto4 kad instaliram stiscem Start Game i nista ne ide dalje. |
Ni mene neće ništa... Probat ću sad na Visti kak ide.
|
Citiraj:
|
ja pak imam problem malko cudan - ne radi mi uopce mis - odnosno radi mi u main-menuu, ali kada udem u samu igru znači da igram s puškom (lol) onda neće ni mrdnut ???
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Matto sam snimio i radi al nece uc u igru, vjerojatno jer patcheve nisam instalirao. |
vidim da ovaj "dodatak" nije baš najbolje ispoliran...kad sam išel kroz ventilaciju samo sam "ispal" na "krov" te prostorije iznad koje je bila ventilazija - a ispod mene je sve bilo prozirno i mogel sam videt neprijatelje al nisam mogel opast dolje - i onda odjednom sam propal totalno u "dno"....lol
btw. sačmarica roka :D |
Citam malo i cudim se kakvih problema ima. Ja sam najnormalnije na stari Far Cry (1.3) instalirao kumulativni patch na 1.4, nakon toga Matto u ISTI folder gdje je Far Cry i sve je proradilo isprve, bez ikakvih problema :beer: Nije los mod :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
E evo kod mene slučaj, nešto sam podešavao u ATT i kad sam htio uč u igru prošla prva animacija i crni ekran i ja ono WTF.
I lijepo izađem i otvorim FCConfg od igre i samo kliknem ok i uđe u igru bez problema, pa ako nekog muči slično neka proba ovako. |
meni taj HDR bezveze, pa to blješti sve u 16, nerealno totalno.
|
Ako neko ima rješenje problema koji ne dozvoljava instaliranje patcha, molit ću ga da me obavijesti na PM :)
|
pec 1.4 ima bag :grrr:
pucaju po meni iz hangara a nebi me smjeli vidit a mato mi restarta comp :grrr: |
Imam jedan problemcic. Kad idem u misiju spasavanja one ribe (ashley) dodjem do nje,pobijes sve zivo iz onih helikoptera . i onda bi trebali ici dalje,ali one meni stalno CMON CMON. Probao sam je samarati, bacit joj bombu,sasjec macetom i ona vristi ali nece ici dalje samnom. U cemu je fora?
|
porokaj sve i sjedni u dip
ak onda ne krene ***ga |
Citiraj:
EDIT: Skuzio sam zasto ne radi. Valjda je neki bug. Ako ubijete sve likove prebrzo,igra stane :D. Morate pustit da malo Ashley ubija pa onda ce bit ok :D :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:08. |