![]() |
U Linksu takodjer prvo platis pa tek onda odes sa racunom kod tipa po robu...
U Hg-Spotu takodjer... U Ve-Milu isto tako... Mislim da nije posteno samo jednu firmu prozivat zbog toga kada i druge rade isto tako. Ako prije placanja pitas nekoga od decki sto rade u Hg-Spotu ili Ve-Milu sto se nalazi u kutiji nevjerujem da ce biti ikakvih problema. Sto se tice same usluge, osobno sam najzadovoljniji sa uslugom u Linksu ali mislim da niti drugi bas ne jedeju malu djecu. :) |
Citiraj:
Ja sam jednom pitao dečka u ve-milu da mi da info za bundle jedne grafe...rekao je da ne zna i da on kutiju ne smije otvarati bez šefa. I nije to samo u ve-milu.... |
Vezano uz taj zakon, ako kupim monitor koji nema garanciju 0 bad pixela, dodjem kuci ili cak i tamo pri kupnji nakon sto platim vidim da ima jedan takav, mogu li ga zamijeniti ili ne. Cini mi se da se takav proizvod smatra ispravnim pa ne znam bi li ga uzeli natrag i meni dali neki bez "greske". Jel bi onda mozda bilo bolje kupiti ga u nekom web shopu (dakle na daljinu) i ako ima bad pixel samo ga prema clanku 44 bez objasnjenja vratim?
|
u vemilu u osijeku se sve moze lijepo otvoriti i pogledati, evo tamo sam cak i testirao samsunga, otisli gore uzeli 2 monitora i oba su bila bad pixel free i uzeo sam jednoga, inace oni ti na blagajnu donesu robu i tipa maticna/grafa/sve sto ima kutiju... se moze otvoriti i pogledati unutra... tako je barem u vemilu u osijeku..
|
U osjeku je šank i blagajna na istom mjestu,a u zg su odvojene,prvo platiš,pa tek onda odeš do šanka i preuzmeš robu
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:00. |