![]() |
a ko mi garantira da će VF 900 ić na karticu :D
|
Ajde izmjeri koliki ti je razmak između rupa (dijagonalno), pa ću ti reci...
|
ide ide
ne moras se trudit, hvala : sweating ne znam zašto, ali kad sam stavio ovog VF 900 temperatura harda mi je drastično pala, nekih 6-7 stupnjeva čudno :/ dok mi je temperatura grafe na istim stupnjevima ko i sa stock coolerom, točnije 57: Machineg jel to uobičajeno? :D nema razlike između temperature kad je na visokim okretajima i kad je na niskim to se možda osjeti pri većim temperaturama, i ako je clockano? |
koja graficka? koji driveri?
|
gainward 6600, AGP
hm, driveri? piše 77.77 foreware version video bios version je 5.43.02.64 ne znam jel to išta znači ali znam da sam bio instaliro najnovije nvidijine drajvere i takva temperatura mi je otkad sam je kupio (bila je rabljena) još jedno pitanje, taj Artic cooling, jel mu se mogu namještat okretaji preko onog originalnog zalmanovog ? |
Temp ti je ista, jer se 6600 ne grije previse i VF900 je hladi poprilicno dobro, ali ispod neke temp. ne moze ni on ici, pa ti je svejedno stavio ga na 5V ili 12V...
Na onaj zalmanov Fanmate ti mogu ići svi ventilatori koji imaju 3-pinski priključak... |
Citiraj:
Citiraj:
|
ma i vf700cu ce ti bit dosta...
|
Ma tak ce i bit, stavit cu VF700, ionako se ne mislim bavit volt-modovima i slicnim pizdarijama, makar bi vjerojatno i za to bio dostatan uz bocni vent kojeg mogu staviti bez problema jer je na Centurionu tocno nasuprot grafe otvor za ventilaciju :beer:
|
Marov zalman je došao u moje ruke... Gore je stavljen box cooler od C2D 6550 kojem one kopče taman hvataju zalmana... Uredno je spojen i na VGA tako da mogu kontrolirati broj okretaja. Uglavnom...
http://www.imagesforme.com/out.php/t28016_load.JPG 3850 @ 742/2106 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:12. |