![]() |
Citiraj:
Makar preko 400W isto Chieftec bi ti toplo preporučio..200-250kn su ti cijene polovnih modela..;) Ljudi nikako da shvate da 550W MS industriala po 250kn nije isto kao i Chieftec,Tagan,Fortron od 350W-400W po 400kn..nije to isto..get it?:D Evo ja sam ti našao jedno osobno,da se ne mučiš..160kn 360W novo dobiveno sa skladišta kaže lik : notorious2@gmail.com Javi mu se ako imaš kn.. |
Nemam sad za to.Sad imam neke drugu planove neveznae uz komp.
Smanjit cu OC procesora i voltazu na najmanje. Uglavnom hvala na pomoci.Lijepo je vidjeti ovako nekog da hoce pomoci a ne da za***ava kao na drugim forumima. |
Ja ne kontam to s napajanjem......imam isto napajanje i napaja mi konfu u potpisu(još klokan procesor i RAM),pa mislim da "guta" više struje neg tvoja konfa a nikad nisam imao takvih problema kao što su izlaženje iz igre pri high detaljima........stvarno ne kužim........
|
E koliko ti je staro napajnje?
|
godinu ipo......
|
Citiraj:
@mislav : a čuj,ja nisam iznenađen,razlika čak i unutar same serije je strašna..pogledaj samo što se događa sa tim pro-icama 9800..moja je radila godinu dana ni a nije rekla..sve super..a kod tri frenda je krepala..nije bila ni 2mj stara..i nosili na reklamaciju...višestruko..tako i sa MS napajanjem..jedno od njih očito ima u 400W bar 300W prave snage..dok je drugo vjerojatno škart..nikad ne znaš..uz to dečko je naclockao solidno celerka...a dam se kladiti jer sam ju osobno imao..da 9800pro pocucla bar 75W powera..:beer: |
mom ce sda 3 godine.znaci racunaj na jos par mjeseci stabilnog rada.Kasnije ti slijedi ovo sto i meni.S tim da je meni sad iskopcan flopy,cd rom itd.Samo najnuznije radi.
|
Uh,ti si stvarno to ozbiljno shvatio..drastično nema šta,pola toga se iskapča..nema veze,sve za 9800pro..i ja kažem..:D : goood : ...floppy i cdrw ti ionako ne trebaju svakodnevno..u igranju pogotovo..igre su nove na DVDu tako da bi on sam trebao dobro služiti..eventualno razmisli o prodaji 2x50kn za cdrw i dvdrom..pa uzmi jedan uređaj dvdrw imaš ih za 150kn već odličnih Nec modela..manje powera bi vuklo..nego 2xoptika..
|
Graficka rulez: goood : .Ma razmisljam se vrattit na kuglicni mis jer evo sad gledam tu lampicu na optickom kak bezveze svijetli: goood :
Vidjet cu.Ima vremena.ak bas bude za***avalo napajanje sredit cu nesto. |
Citiraj:
|
sve sam vratio na normalu i ne resetira se vse.Igrao sam nfsmw na 1024 i full detaljima 1h i nije se resetirao.Izgelda da radi.
|
Citiraj:
Vratiš tih 400mhz unatrag na procu,volt dolje kako smo rekli,i memu na 2.5 3-3-7 bez OC...i leti fijuuuu... Nek sam ti pomogao..evo ti i reputacija up jer si se namučio...: sweating |
bome sam se namucio.hvala.Evo i tebi reputaion up.
|
Citiraj:
|
Može lock ovog šefe,riješio sam :D :D :D ...(smo)...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:41. |