PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   FM 2007 vani! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=49479)

Fake 29.10.2006. 15:40

Hoćeš reći, mi... Imali smo nekog defenzivnog Aleksic... Taj je bop pre***en i onda je prešao u Milan.... Imali smo i nekog strašnog golmana iz Osijeka, ali najjači igrač je bio Leonardo Pisculini i Renzo Pozzi lijeva i desna strana... Svi su dobili državljanstvo i igrali za Hrvatsku, močna stvar...... Tu i tamo smo otišli na save, ali nikad u Finalu Lige prvaka....

BTW počeo sam sada i novog managera i pre***en je.....

Angellore 29.10.2006. 21:49

Nije uopce cudno to da tip osvoji ligu prvaka sa dinamom, uglavnom se cude ljudi koji managera igraju max 3-4 sezone. ja sma odigrao 22 sezone sa osijekom, ssvojio ligu prvaka jednom i jos jednom bio u finalu, i 2 kupa uefa.
Nema potrebe za varanjem ako kroz 20 sezona svaku sezonu postajes za nijansu bolji.

Lud76 30.10.2006. 19:13

Evo za dva-tri dana idem po managera

i jel ima kakvih bugova primjećenih????

ima li kakvih neotkrivenih talenata????

I kaj se tiče raznih uspjeha sa "malim" momčadima, na fm-u je to gotovo nemoguće, moglo se donekle na starima cm-ima (do 03-04 jer ove nove od izlaska fm-a ne igram), tamo sam u 14 sezona sa Lokomotiv Moskovom osvojio Kup Uefa jednom, jednom došao do polufinala LP-a i dvaput ak se dobro sječam do četvrtfinala, a imao sam prebolesne igrače ( Evandro Roncatto, Anatoli Todorov, Toledo Robson, Jose Julian de la Cuesta, večini fanova zadnjeg pravog cm- će poneka ova imena puno značiti)

Vuco 30.10.2006. 19:54

Citiraj:

Autor lud76 (Post 556540)
... imao sam prebolesne igrače ( Evandro Roncatto, Anatoli Todorov, Toledo Robson, Jose Julian de la Cuesta, večini fanova zadnjeg pravog cm- će poneka ova imena puno značiti)

Care, sve sam ih prepoznao, iako FM nisam igrao pitaj Boga koliko :)

Todorov špica, de la Cuesta prebolestan DC/DL ako se dobro sjećam, Roncatto, vezni il špica...
Još ti samo fali Tsigalko Maxim :D

Imao sam ja momčad, koja kada si ju skupio nije vrijedila nit 2 mil., Ali sam redovito osvajao kup Uefa, jednom ligu prvaka (sa Karsluhe-om). Ja nisam mogao trpiti starce u klubu i koji god je imao preko 30 godina je letio iz kluba :)

No to ti se baš i odbije o glavu, jer za velike tekme poput polufinala/finala lige prvaka moraš imati par iskusnih i poznatih igrača, inače se moš pozdraviti od pobjede...

zocipro 02.02.2007. 16:12

i need help....
Uspeo sam da instaliram FIFA Manager 07, xxxxxxxxxx...ama koga ke ja startovam mi vadi eden problem:
FIFA M 07 request at least 768MB free swap file space.Please free the required space and re-run the game...

Zna li neko sta da radim najveroajtno e nesto so virtuelnom memorije ili pak so swap space...ama neznam kako da gi podesam...

EDIT:
Editirao sam ti post...nemoj da ti se to ponovi ;)

Crash009 02.02.2007. 16:26

fulao si topic, no odgovorio sam ti u onome threadu sto si otvorio ;)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:13.