PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   AMD Radeon (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Doom ]i[ (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=4702)

Black Dragon 23.05.2003. 01:24

"Isprićavam" se što se uplićem u ovo šamaranje ali na rubu sam da izvedem demonstraciju diktature, odnosno da ukinem demokraciju i slobodno iznošenje mišljenja. Molio bih da prestane igranje đonom i rušenje s leđa. Šamaranje u blagom tonu dozvoljeno ali umjereno. Ohladite se malo uz koje pivo :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

LordNitro 23.05.2003. 08:08

Citiraj:

Originally posted by msvrtan
...a da se kandidiram s tobom kao konkurencijom nemam sanse...
Da, jer smo mi svi ovdje hetero!:D :D :D :D

>>>KUKY<<< 23.05.2003. 14:38

Citiraj:

i jos k tome imaju piratske windowse
pa svrtane zar stvarno imas oriđiđi windoze koji kostaju oko 1000 kn????

msvrtan 23.05.2003. 15:03

Citiraj:

Originally posted by K82
pa svrtane zar stvarno imas oriđiđi windoze koji kostaju oko 1000 kn????
da imam oridjidji windowse .. nisam ih platio nego kao student imam pravo na licencirane windowse...

a u zadnje vrijeme sve vise i vise razmisljam o legalizaciji nekih programa..ali kako za zaradu jedino koristim windowse nemam neku svrhu jos uvijek legalizirati ostalo...

i moja politika je da ljudi koji koriste sw doma za po doma nebi trebali placati licence..osim onih koji kupuju komp za 15.000 kn..te oni koji zaraduju na komp pod obavezno

i znam da se mnogi ne slazu s time ali to je njihovo pravo...i nek im bude...samo ako daju 15.000kn za komp onda mogu i 1000kn za windowse

pinsla 23.05.2003. 19:17

Citiraj:

Originally posted by Black Dragon
"Isprićavam" se što se uplićem u ovo šamaranje ali na rubu sam da izvedem demonstraciju diktature, odnosno da ukinem demokraciju i slobodno iznošenje mišljenja. Molio bih da prestane igranje đonom i rušenje s leđa. Šamaranje u blagom tonu dozvoljeno ali umjereno. Ohladite se malo uz koje pivo :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Pa tek smo se zagrijali!!!!!!!!!!!!!:D :D
Al koja ladna bi dobro došla!!!!!!!!!!!!:D

pinsla 23.05.2003. 19:20

Citiraj:

pa ja se nisam bas hvalio...

ako cemo iskreno jedina komponenta oko koje sam se ja mogao hvaliti je mozda maticna...a smatram da bas i nisam kupio neku super skupu plocu...

a ako hvaljenjem smatras ovaj sig slazem se s tobom...meni je to vise da si olaksam kad nes pitam i da lakse pomognem...tu niti nije cijeli komp a sig mi je too big...samo kaj nemam vremena da ga preuredim (odnosno nemam ideja...)

smatram da bi svako trebao staviti neki sig tek toliko da se vidi koliko je sto slicno s cime...a i olaksava onaj dio oko problemi i sl...

Kad smo već kod siga kak si to složio da tak izgleda i ubacio gore???:D
Ja sam malo prelijen i preglup da to skužim pa zato vačjda nemam nikaj u sigu!!:D

msvrtan 23.05.2003. 23:26

Citiraj:

Originally posted by pinsla
Kad smo već kod siga kak si to složio da tak izgleda i ubacio gore???:D
Ja sam malo prelijen i preglup da to skužim pa zato vačjda nemam nikaj u sigu!!:D

html...

ali mozes sam popis puknuti u tekstu...tak ima zmajcek i sl .. a najvjerojatnije i ja uskoro...

Black Dragon 24.05.2003. 00:32

Ni to dole neka mudrost, mislio sam se furat na msvrtan-a i ostale pa i ja da nešto iskemijam u bojicama i okvirima ali već se mjesec dana spremam promjeniti i avatar ali mi se nekako ne da ...:D

LordNitro 24.05.2003. 09:48

Nemoj, mijenjat avatar, ovaj je cool.Ja bi si napravio jednu lijepu tablicu ko msvrtan, al mi se ništa neda!

msvrtan 24.05.2003. 12:43

ma jedina zgodna stvar s ovim mojim sigom je da mogu s kilometra vidjeti da li sam vec srao u tom threadu...ali je too big svejedno..vec sam ga pokusavao smanjiti ali mi bas i neide...

>>>KUKY<<< 24.05.2003. 13:28

Svrtane ja sam protiv legalnog softvera pogotovo windowsa jer zasto bi dao 1000 kn za obican CD kad si ga jednostavno mogu iskopirat za 1.5 kn....stvarno pretjeruju s cijenom, mislim sto je previse previse je....ma da kupujem komp od 25 000 kn imao bih piratsku verziju a da!:rambo:

msvrtan 24.05.2003. 14:10

Citiraj:

Originally posted by K82
Svrtane ja sam protiv legalnog softvera pogotovo windowsa jer zasto bi dao 1000 kn za obican CD kad si ga jednostavno mogu iskopirat za 1.5 kn....stvarno pretjeruju s cijenom, mislim sto je previse previse je....ma da kupujem komp od 25 000 kn imao bih piratsku verziju a da!:rambo:
a jeli?

probaj ti nesto isprogramirati pa da te vidim kako bi se ponasao kad bi 200 ljudi imalo piratsku kopiju a ti si prodao jedva jednu!!! i onda shvatis da si se ti godinu dana mucio ko konj i jedva zaradio 1000kn umjesto 200.000 kn!!!

i nemoj mi reci ponosan jer si onda idiot...znas od toga mnogi ljudi i zive..ja npr nezelim nista hrvatsko kopirati..mozda sam glup ali smatram da treba podrzati hrvatsku industriju sw-a

CyberLord 24.05.2003. 15:33

Citiraj:

html...

ali mozes sam popis puknuti u tekstu...tak ima zmajcek i sl .. a najvjerojatnije i ja uskoro...

Ja sam si napravio tablicu, ali je nemogu objaviti kako treba: tablica mi se pojavi nekih 50 redova ispod one crte koja odvaja poruku od siga

cyberphere 24.05.2003. 15:35

To se i meni dešavalo. Stavi cijeli kod u jedan red i trebalo bi raditi.

CyberLord 24.05.2003. 16:11

Citiraj:

Originally posted by cyberphere
To se i meni dešavalo. Stavi cijeli kod u jedan red i trebalo bi raditi.
Puno ti hvala - sad ga pogledaj i ustanovi jeli previše kič??

cyberphere 24.05.2003. 16:23

Citiraj:

Originally posted by CyberLord
Malo mi je pre crn.

CyberLord 24.05.2003. 16:35

Citiraj:

Originally posted by cyberphere
Malo mi je pre crn.
Al upada u oči:D
Probat ću sa plavim, zelenim i sl. pa ću još vidjeti

Stipe 24.05.2003. 19:26

Citiraj:

Originally posted by CyberLord
Ja sam pogledo i uistinu je kič :p
Ja kad budem sebi pravio sig napisat ću ime djeda,bake,tetke,ujaka i cijele šire familije :D :D :beer: :beer:

CyberLord 24.05.2003. 19:42

Citiraj:

Originally posted by Stipo
Ja sam pogledo i uistinu je kič :p
Ja kad budem sebi pravio sig napisat ću ime djeda,bake,tetke,ujaka i cijele šire familije :D :D :beer: :beer:

Tebe nisam ni pitao:D

msvrtan 24.05.2003. 20:10

e pretjerali ste kvragu!!!

LordNitro 24.05.2003. 20:36

Idem ja sad napravit sig!

CyberLord 24.05.2003. 20:46

Citiraj:

Originally posted by nitro
Idem ja sad napravit sig!
Napravi tablicu sa 100 polja i nabroji svaki šeraf na kućištu:D

>>>KUKY<<< 25.05.2003. 12:44

Citiraj:

mozda sam glup ali smatram da treba podrzati hrvatsku industriju sw-a
Ma nemoj! ja sam samo zelio reci da ni u ludilu ne bi dao 1000 kn za obican CD....
microsoft je vec previse para namlatio s tim ultra visokim cijenama i monopolistickim polozajem. dakle svrtane ti bi dao 4500 kn za original office-a????? ako bi, stvarno nemam rijeci jer ako ti vidis isplativost u tome onda ......

kupujmo legalno..ma dajte ljudi prvo nek nam standard malo poraste tj puno ..a onda bi vec bilo drugacije.:grrr:

msvrtan 25.05.2003. 14:14

Citiraj:

Originally posted by K82
Ma nemoj! ja sam samo zelio reci da ni u ludilu ne bi dao 1000 kn za obican CD....
microsoft je vec previse para namlatio s tim ultra visokim cijenama i monopolistickim polozajem. dakle svrtane ti bi dao 4500 kn za original office-a????? ako bi, stvarno nemam rijeci jer ako ti vidis isplativost u tome onda ......

kupujmo legalno..ma dajte ljudi prvo nek nam standard malo poraste tj puno ..a onda bi vec bilo drugacije.:grrr:

po tvome zasto bih ja kupio monitor kad ga mogu ukrasti...ajde posalji mi svoju adresu da te nemoram traziti..naime neda mi se 1000kn za monitor kad ga tebi mogu ukrasti od doma za 20 kn koliko kosta zeljezna stanga da ti odvalim vrata..jesi li za? mislim kad ti ne smeta ovo sa sw-om...

daj klinjo oladi

tor 25.05.2003. 14:53

Citiraj:

Originally posted by K82

Malo si zabrijao. Nisam se htio uključivati do sad u ovo ali ga malo prečera. Vidid se da nisi nikad u životu nešto sam smislio i napravio i pokušao prodati. Ne kažem da ja doma imam legalan office ali ni ne zarađujem na njemu. Budi prvo pošten prema sebi pa onda sudi o drugima i njihovim cjenama. A za naš standard nije sigurno kriv microsoft. Ajd smiri malo strasti i razmisli o tome što pričaš.

>>>KUKY<<< 25.05.2003. 14:56

Kao prvo nisam klinjo i bahat si pun qurac a drugo boli me utoka sto ce dragi nam microsoft izgubit tih 1000 kn...
daj svrtane nisi u pravu i cekaj cekaj..nisi mi odgovorio jel bi dao 4500 kn za office ha? vec sad se mogu kladit koji ces odgovor dat..

>>>KUKY<<< 25.05.2003. 14:58

Citiraj:

Malo si zabrijao. Nisam se htio uključivati do sad u ovo ali ga malo prečera. Vidid se da nisi nikad u životu nešto sam smislio i napravio i pokušao prodati. Ne kažem da ja doma imam legalan office ali ni ne zarađujem na njemu. Budi prvo pošten prema sebi pa onda sudi o drugima i njihovim cjenama. A za naš standard nije sigurno kriv microsoft. Ajd smiri malo strasti i razmisli o tome što pričaš.

a i ti tor nemoj se uvlacit svrtanu u guzicu zato sto je stariji i ima vise postanih poruka od mene NHF.

>>>KUKY<<< 25.05.2003. 15:00

i da ja s pomocu kompjutera na zaradjujem za zivot i pogotovo zato nemam legalan softver.

tor 25.05.2003. 15:09

Citiraj:

Originally posted by K82
a i ti tor nemoj se uvlacit svrtanu u guzicu zato sto je stariji i ima vise postanih poruka od mene NHF.
Iz kojeg glupog razloga bi se ja htio uvlačiti svratnu?! Zato što ima više postova od tebe?!?!?!? Daj odi spavat. I ja imam više postova od tebe pa mi se niko ne uvlači. I da kao prvo jesi klinjo:D
I niko tebe ni nije nagovarao da kupiš legalan softver.
Ne kužiš šemu. Zašto radiš toliku razliku između legalnog softvera i recimo npr. auta? I jedno i drugo je proizvod. Jedino ako ideš okolo i kradeš aute onda OK. Onda si čovjek od principa:D

Stipe 25.05.2003. 15:12

Citiraj:

Originally posted by K82
i da ja s pomocu kompjutera na zaradjujem za zivot i pogotovo zato nemam legalan softver.
Mir mir mir niko nije kriv ava ava ava microsoft je krava :D

tor 25.05.2003. 15:18

Citiraj:

Originally posted by Stipo
Mir mir mir niko nije kriv ava ava ava microsoft je krava :D
:p Dobra.
Ups! sad se uvlačim i tebi:D

>>>KUKY<<< 25.05.2003. 15:26

Citiraj:

Iz kojeg glupog razloga bi se ja htio uvlačiti svratnu?! Zato što ima više postova od tebe?!?!?!? Daj odi spavat. I ja imam više postova od tebe pa mi se niko ne uvlači. I da kao prvo jesi klinjo
Nisam klinjo i sta pizdis oko legalnog kad i sam imas piratski softver.. onda si i ti lopov...kao i 99% lijepe nase.....
ja klinjo.........(pogle avatar)
kraj rasprave.

Lik 25.05.2003. 15:48

ako smo svi lopovi svrtane zakljucaj se! a sigurno si i sam nekom snimio neki film ili mp3 i sta si onda? jedan od nas "lopova" !!!

Lik 25.05.2003. 15:51

a vidim ti u sigu onu finu lite on - ovu przilicu sta ce ona onda?:fuming: ma to ti sigurno snimas legalno napisane tekstove u officeu...

Stipe 25.05.2003. 15:59

Citiraj:

Originally posted by Lik
a vidim ti u sigu onu finu lite on - ovu przilicu sta ce ona onda?:fuming: ma to ti sigurno snimas legalno napisane tekstove u officeu...
Iz ovog ispada da se pržilica kupuje samo za prženje i prodaju MP3 i DivX a ne recimo za Backup ili office texstove.Kakva je ovo urota protiv svrtana :confused:

(Kak se fino uvlačim :p )

LordNitro 25.05.2003. 16:17

k82 nisi u pravu!Ako čovjek zarađuje na officeu onda mu se tih 1000 kn sigurno već isplatilo.

PS.I sigurno se ne uvlačim msvrtanu, neg on puno mudrije zbori od tebe.

greg SE 25.05.2003. 16:51

Citiraj:

Originally posted by K82
Nisam klinjo i sta pizdis oko legalnog kad i sam imas piratski softver.. onda si i ti lopov...kao i 99% lijepe nase.....
kraj rasprave.

evo ja imam orginal windowse ali ipak tvrdim da se neiplati kupovati orginale za kucnu upotrebu
previse je to para, nek si firme kupuju

LordNitro 25.05.2003. 18:01

Citiraj:

Originally posted by K82
kraj rasprave.

Gledam avatar i niš ne vidim!

greg SE 25.05.2003. 19:47

Citiraj:

Originally posted by nitro
Gledam avatar i niš ne vidim!
nije ni bitno, pogledaj info - stariji je od tebe :D

Lik 25.05.2003. 20:25

Glupane ne moj k82 avatar već tor-ov avatar:rambo:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:48.