![]() |
onda sam na konju nego citao sam onaj clanak dvije X1800XT bez master kartice..... ovaj je uspio ali nije jer mu nesto nije radilo kako treba tako da kita
|
Onda si i pročitao da je imao Enermax-a na 500W, tako da, Seasonic 500W i nemaš kaj strahovat. Ako nemaš para, uzmi si i 430W model, isto će biti ok.
A njemu nije radilo u igrama dok nije stavio viske postavke sa AA i AF...Mada to može i biti do nezrelosti chipseta kojeg koristi... |
e sada za to napraviti je potrebno znanje koje ja kao prvo nemem a druga stvar je ta da li maticna gigabyte DQ6 sa tim 965P chipsetom moze to naciniti jer je on imao maticnu sa ati chipsetom
|
Hm...mislim da to nije bilo samo zbog nezrelosti čipseta već i zbog drugih faktora...inače DQ6 podržava CF...
|
pa isplatilo bi se probati ali ja svejedno nemam para na bacanje i nemam ni znanja da se ***em sa time. posto ja znam jedno 20% (vjer. i manje) onoga sto vi znate. tako da bi ja vjer isao na stari dobri orginalni cross.
e da i njemu se desio tearing to je.........:confused: |
je ovo za stvarno ili se neko za***ava
http://www.microline.hr/MOL/EUWeb/St...08Ti46H770WjdC
|
Citiraj:
Nitos daj definitaj kaj ti smatraš pod tower kučište? : stoopid Slobodno može uzet 520E ModStream no ja bi mu preporućio 430W Seasonic ili 500W Seasonic ako već pati na W, Tagani su mi u zadnje vrijeme nešto jako pali u očima tako da dokle god ima Seasonic ili Enera za kupiti radije bi uzeo njih, također i OCZ ali PowerStream ili GameXStream verzije. |
je ono istinito na stranici microline-a jer inace te grafe kostaju oko 4000kn a ovdje pise 2000 i kusur........
|
inače te grafe koštaju oko 3500 ali OK ;) a X1900XT ispod 3k
|
jeli to istina????????????????????????????????????
|
Nazovi pa pitaj...
Koliko sam citao negdje, 2x X1900GT ili 2x X1800GTO rade bez master kartice na ATI-jevim chipsetima, samo ne znam kakvo je stanje sa intelovim koji podrzavaju crossfire... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:33. |