![]() |
Citiraj:
Nije bitan odabir chipseta,bitni su ciljevi DFI-a na trzistu,koji ocito nisu predodredjeni strogim kriterijima "must be the best intel mbo",nego cisto upotpunjavanje ponude svojih ploca. |
Izgleda da misle(i ja se slazem) da je to najbolja kombinacija nf590 + Conroe + DFI trenutno na trzistu, ne mogu to bolje objasniti jednostavno si jedan od onih koji misle da je DFI najbolji ili nis i kraj
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
btw. doublepost gore... mozda bi intelovi chipseti teoretski trebali biti najbolji za Conroe meni se nvidijini cine puno boljima, al to sam samo ja. Citiraj:
mali OT: ovo je like napiso na OO forumu 'another reason why DFI is just |--| that much better than anyone will ever be. when others argue and say the crosshair is just as good...they are wrong. nothing touches an oscar wu designed motherboard...end of story. asus has plenty to learn before they will come close to touching DFI in an overclocking motherboard for AMD.' -tako da ne mislite da sam ja lud. |
Citiraj:
: hitthewa : lol2 : |
Citiraj:
Možda sam ja krivo shvatio ali sumnjam :clap: Uvijek je bilo i vjerujem da će tako i ostat. Intelov chipset intelov procesor. :) EDIT: Pogledajte koliko ih je glasalo za DFI ploču :D |
Citiraj:
O cemu pricas?Kakav AMD? : bonker : NFORCE CHIPSET NIJE DOBAR ZA INTEL,daj si to metni u glavu! Postajes naporan,nije bitno tko pakira nforce za intel,siguran sam da bi DFI-jevo pakovanje moglo biti najbolje,i najbolja nforce ploca za Intel,ali chipset sam po sebi nije dobar kao Intelov. Ovo postaje smjesno.:D |
na xtream systemsima rasturaju sa P5B DH. :)
Nego ljudi se tamo hvale kad uspiju E6600 dignit na 3.3ghz i ovi mu čestitaju?? pa zar je to toliki problem? :) Ja sam planira 4ghz sa vodom. |
Citiraj:
nego...kaj se tice nforce cipseta, to (vjerojatno) nikad nece biti dostojno intelove platforme a ove DFI price....ma daj LOL asus nije dostojan DFI-a?? hahahhahaha |
Ma kakav Intel i DFI??? Mozda za AMD, al za Intel ni blizu DFI-u.
Uvijek su najbolje ploče za Intel izlazile iz ASUS-a i Abit-a @ marauder16 - pišeš bedastoće. Malo razmisli prije neg napišeš nekaj |
Citiraj:
kaj se tiče čipseta i ploče za intelove procesore- samo asus s intelovim čipsetima za mene dolazi u obzir, ako želim dobre performanse. i tako je već godinama. |
Citiraj:
inace ovisi kaj ti treba...i da bios koci jos ds4 i dq6...ds3 nema tolko "opreme" te je bios jednostavniji... bla bla bla ned ami se sve pisat;) a ni citat ostatak teme...enivej ds4 i dq6 su prakticki iste ploce...regulacija voltaze i jos par malih stvarcica...i to je to...cak je i hladenje isto;) al kolko sam ja upoznat...ce sad doc novi chipset...pa bi ja pricekao |
Citiraj:
Nego jeli zagrijavanje glvana kočnica ili?? |
ne znam jel fora samo u zagrijavanju, ali ako pogledaš po forumima, 2mb modeli se bolje clockaju.
kolko vidim 4mb u odnosu na 2mb i nije neka velka prednost, svi E6300 idu na barem 3.0, 3.2 ghz uz dobru ploču i memu, a to je više nego dovoljno za sve ;) |
ići će on meni ići ;)
|
ako netko nije dobro glasao u anketi nek vidi ovdje za koju ploču je trebao dati glas ;)
http://www.xtremesystems.org/forums/...98#post1682598 samo ako mi netko može reći o kojoj je memi ovdje riječ? ''team group'' mi je nepoznata... |
Citiraj:
Jos je rano za proglasenje pobjednika,utrka je tek pocela :) |
nadajmo se da nikad neće završit :)
meni će bit dovoljan FSB450 za kojih ću se kako mi se čini trebat malo potrudit na P5W DH :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja nisam ni htio komentirat na taj post. :)
Evo mali primjer zašto sam to stavio: Recimo da je neko na forumu koji ima podosta kategorija kao recimo: računala,igre,elektronika,fotografija,muzika,politika itd. I sad taj neko prati puno tih podforuma(kategorija) ali zapravo se najbolje razumi u fotografiju i dođe bezveze na auta i vidi anketa i malo čita bezveze i vidi anketica i onda klikne na nešto bezveze i "glasaj". :) |
http://forum.abit-usa.com/showthread.php?t=111757
kad ta doticna bolestina dolazi kod nas? koliko ce kostat? i jel napravljen review te ploce? ima tko link? to izgleda PREDOBRO. imo sam super iskustva s Abitom do sad, pa zato pitam... |
Ploca bi trebala biti vrh ponude Abita i jedna medu boljima za conroe....meni se cini da ce kostat malo manje od 2k kn....jedina mana je sto ima samo 1 PCI slot...steta...
|
Citiraj:
heb'ga, valjda ce bit dobrih ploca. za mjesec dana uzimam novi komp. |
evo konačno nabavio core 2 duo i mogu samo reći da je P5B Deluxe odlična ploča,sve radi kak treba iz prve...E da ak još nekog zanima Raid definitivno bolje radi na Intelu nego na Nforceu,brži je.
|
Citiraj:
http://www.links.hr/index.php?option...kl=050.306.151 i reci mi kakva je zvucna, stize i meni danas ova ploca jedva cekam samo mi ona treba za sastavit konfu.:D :clap: :burn: |
evo konačno i ja doša na svoje!!!
koliko sam ima problema da bi sve proradilo i nakraju glupa grafička kriva :D ploča je do jaja ali zvučna je očajna. Treba spustit ispod cca 75% volume da zvuk nebi u nekim pismama bio čudan(nešto krči) ali sve u svemu ovo letiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D:D |
omg onda cu i ja morat ostavi sb live 24 bit , kazes da je tako losa grr mislio sam da ce bit dobra , nije mi dosla ploca izgleda da tek sutra nhf sutra cu je malo stisnut xD...
|
Citiraj:
|
mwhaa, jel tko procito press release od AW9D-MAX? LOLcina:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I ono najgore: trenutno sam na codegenu od 400W : lol2 : Probat ću sutra jer tek sam danas uspio napravit da radi kako treba |
|
: goood : odlične reze (za default :))...a sad natrag u bios :D
|
moze pitanje? savjet vise. namjeravam piknut conroea kroz koji dan/tjedan. imam Asus P5LD2 SE . e sad tamo pise da podrzava core2duo, na kutiji samo pise dual core intel cpu's. 945 chipset. mislite da ce radit?
e da i sto znaci ovo na stranici sto im pise? "Only PCB R2.0(or higher) support Intel® Core™2 processor" |
Citiraj:
pa očito je da od te verzije PCB podržava core2 duo pa stoga vidi jel tvoja ta verzija.... |
Da ne otvaram (bespotrebno) novu temu, pošto se tu već spominjala DFI nForce 590 SLi ploča za Core 2 Duo procesore...evo review.
Citiraj:
Izvor: VR-Zone |
dobro izgleda ploca...ima novi tip reg. napajanja, i zgodan polozaj sata konektora...al mislim da ce opet bit grijanja
a nf5 se nije bas iskazao do sad |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:22. |