![]() |
khm..pitanjce...kada ti je kuciste zatvoreno koliko je bocna stranica udaljena od samog venitatora od TT big typhoona..miožda vent nije mogao cupati dovoljno zraka...možda
|
Hm... neznam sad napamet, al imao je dosta mjesta, no opet, kazem, meni je s otvorenim kućištem bila temp 46C, al sad je ok, sad je 39C, a 46C je kad zatvorim kućište... U roku 1h igranja, temp u kućištu je 45C, temp CPUa pod 100% 54C, čim ga prestanem teretit, u roku 1m padne na 46C...
Jako mi se to svidja. Jos jedinom moram stavit vent da upuhuje zrak, jedan na sredinu si brijem mozda stavit i jedan da ispuhuje :p To ću sve isto vidit, malo po malo. Za sad mi je kućište otvoreno, i temp su mi ok... Jedino sam primjetio, malo ima čudan miris iz kućišta, dal je to do novog GPU i CPU hladnjaka il sto, nebih znao rec... |
Citiraj:
a jeli...došlo iz guzice u glavu.. stavljaj ventove po kucistu..TT je zvijer ali ne može sam ;) a što se tice mirisa..to ti je zbog novih komponenti :) |
Citiraj:
|
Kod mene je temp svih komponenti veća za bar 5°C kad otvorim kućište... :D Po ovoj vrućini ne smijem ni pomišljat na otvaranje dok je upaljen, odma proc ode preko 55°C. :D
|
Citiraj:
|
Evo, novi osvrt na moje hlađenje, jako sam zadovoljan.
Big Typhon - 120mm zalman VF900 - 120mm zalman Ispred - 120mm zalman Iza - 120mm TT http://i7.tinypic.com/21a0d9d.png |
Zasto malo ne clocknes tog Prelsera? Trebao bi ic na 3.75 na stock naponu, zagrijavanje ce ti biti samo oko 3-4° vise :)
|
OT: sta je GPU VRM???
|
Citiraj:
zato što ima ventilatore na toj stranici kučišta.... |
Citiraj:
|
kupi bočnu stranicu sa prostorom za vent...i vidi jel bolje da upuhuje ili ispuhuje :)
|
mislim da je bolje da upuhuje jer je tt velik i dolazi do bocne strane kucista...valjda...tj.vecinom kod normal size kucista :)
|
Bolje nek probuši rupu točno iznad BT-a i napravi tunel do njega...
|
A najbolje je da makne stranicu do zime pa je vrati bez ikakvih bušenja
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dosta mi je bušenja i svega !!! :p
|
ali ako imaš mlađeg brata ili sestru,ne drži ga otvorenog:D
(meni s*ebani proc i grafa:)) |
Citiraj:
|
Ne brini, zivim s djevojkom... Ona ne gura prste. Ona je samo kriva kad nes crkne :p
|
Imam BigTyphoon i vrlo sam zadovoljan hladi Northwood bez probleme i usto je jako tih!Samo sam falio kod stavljanja stavio sam "kg" paste pa sada slabije odvodi toplinu ali ne prelazi 50°C na najzahtijenijim glupostima!
|
Hehe, Northwood inače uopće nije problem ohladiti :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:06. |