![]() |
Znači sve ovo pričate a zec još u šumi?
Nevjerovatno!!!: lol2 : |
pa ja sam ga testirao...doduše, proc je direkt od intela, ali 99.9% sam siguran da ce svi biti dobri...kao i ovaj koji sam ja isprobao...:cool:
|
I jeli dobar toliko , koliko ga hvale npr. kao na tomshardwareu
|
Gle, trebao si vidjeti masnog kad je pričao o Conroe-u...ja sam dehidrirao od slinjenja...
Uglavnom, ako masni kaže da je procesor strašan, onda znaš da je strašan i u to nema sumnje. |
Ja stvarno ne znam čemu tolika sumnja. Jel to intel uvijek laže pa da sad niko nemože povjerovati??
|
Mislim da ću pričekat duboku zimu na prelazak na Conroe...
Druge su neke kombinacije u điru :D |
zašto, da li je ovaj najslabiji conroe jači od AMD 4400+ x2 jer je on sad oko 1800 kn
|
Citiraj:
ustvari vjerovatno nema još testova tog slabog conroea pa onda ništa. Ali otprilike ja bi rekao da je. |
imaš na anandtechu test najslabijeg conroe-a...
|
Evo pogledah testove na ANAD-u pa ovaj 6300 je otprilike kao AMD 64 X2 4600+
a dođe samo 183$ i to ne overclockiran a vidim dase da jako dobro clockati, izgleda ću na 15-tak amd-A UDOMITI DOSAD NE BAŠ LJUBLJENOG INTELA! |
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43573 |
Evo što 6300 može - http://forums.vr-zone.com.sg/showthread.php?t=82975 ...slike govore 100 riječi :D
|
Uistinu treba sačekati da vidimo realan život ali nevjerujem u ovu priču (intel nešto mulja) jer to bi bilo potonuće veće od titanika kad bi bilo neistina u ovim testovima na tomshardwareu i anandtechu.
|
Evo još ovaj komentar pa odoh , ova cijena od preko 1500kn-a u autronicu je prevelika,,,
|
Ljudi zaboravljate da je dobra ploca za Conroe puno skuplja od dobre ploce za X2 :)
|
Citiraj:
iskreno meni ce novi x2 3800+ biti vise nego dovoljan :) |
Citiraj:
|
Ja mislim tj. namjeravam ovog 3000+ zamijeniti sa 4400+ X2Toledo ima 2mb chache ram-a , ali ovaj conroe me smutio ako je toliko bolji hmm......
|
Onima koji prelaze sa 939 to baš i neće biti jeftina nadogradnja-treba mjenjati memoriju, proc, ploču.
|
Ma nije meni lova u pitanju , nego želim osjetan napredak u odnosu na ovu konfu..
|
Citiraj:
Nebuš valjda spi*kal četri somića na novu ploču, proc i memu a ostavio 6600??? |
A zašto bi ja mijenjeo karticu (VGA) kad je zadnja igra koju sam pošteno odigrao Tomb Raider Legend išla ko po loju jest da sam stavio zalman i držim je na 15% većem taktu i VPU i VRAM
|
A čuj-ne znam kakav onda napredak očekuješ od jačeg proca?
Jedino ako konfu koristiš za rendanje... Ako se baviš overclockom to je već druga stvar. |
Evo u novoj Sandri 4400+ tuče me za 105% u multimedia benchmarku!
|
Citiraj:
|
Ma meni je najbitnije da mogu recimo istovremeno :pržit dvd,slušati glazbu i bez problema vrtiti ujedno još koju aplikaciju iz MS Officea ili sl.- a da mi ne šteka1
|
Za to ti je dosta i X2 3800+ :beer:
|
Ma nevjerujem takvog sam jednog ugradio u firmi nekom mulcu ali nije baš previše rasturao ni pri instalaciji windowsa možda malo brži nego moj!
|
Citiraj:
A i tu je samo procesor važan, jel :D |
A ima lo tko ovaj 4400+ da kaže iz prve ruke kako fercera?
|
kakve veze ima ovo sa conroe in stock.....:confused:
|
mali OT kad se već spominju dvojezgreni procovi, dal bi se s 3800 X2 mogao kodirat video i igrat neka igra u isto vrijeme (pod uvjetom da ima bar 2GB RAM-a)
|
Ovdje je riječ da li je 4400+ x2 bolje riješenje od dual corea 6300 pa onda ako netko ima 4400 sigurno ja u vezi s ovom temom!
|
Citiraj:
Neš ti teških poslova za proc. Jedini problem je DVD prženje kad se na početku uspori cijeli komp, a tome nema lijeka. Rađe si pređi na Raid 0 |
Citiraj:
A ako uzmes 4400+ ne moras mijenjat ni plocu, ni ram... |
Istina je ,već imam ovaj brzi RAM , samo ove ploče za 939 me živciraju,ustvari najviše grijanje NB, grije se više od CPU-a, a evo ovu Abit sam uzeo prije 3 mjeseca i onaj ventilatorčić je već prolupao pa sam ga morao podmazivati!(skidanje,gnjavaža)!
|
Citiraj:
Pa 4x512 na 400 MHz Mislim da nemoram ni naglasavati u kojoj situaciji je komp bio ugodniji za rad :) |
Ha ha naravno 2*512 500
|
Ne nego 4*512...
|
@Mrki
ROFL |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:43. |