![]() |
e kad smo kod toga ima koji dučan koji prodaje te "stare"matične još uvijek ko nove???
pa da šalju poštom!! |
a sta ako mu procesor ima zakljucan multiplier?
|
Citiraj:
|
al mislim da sve iznad 2200 nije potrebno...za šta???3200 je sasvim lijepo....zato sam si nabavio i taj proc 2500 u biti 3200 :) napon netrebaš mijenjat...i to je to....nabiješ si gigu rama i dobru grafu i šta češ bolje!
fuck 64bit :) |
kad vidiš kako radi na 2,4GHz onda nebuš reko da nije potrebno :D
|
Citiraj:
na "trashu od stocka" temperatura nije nikad dostigla shutdown temperaturu od 70 stupnjeva, ljeti se samo zagasi warning temperatura od 66 °C da ne svira. trabas uzeti i u obzir da pasta nije mijenjana tri godine sto bi vjerovatno zamjenom snizilo temperaturu par stupnjeva kao i jedno temeljito ciscenje prasine izmedu rebara aluminija. drugi cooler je potreban ako se dize napon ili ako ga clockas iznad 2900+. |
Citiraj:
|
Citiraj:
i to na 2,0GHz i stock naponu....i time se hvališ? a i disk na 51°C isto po tvom nije neka bed temp zar ne? jel mogu bit tvoj prijatelj? : stoopid |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
2200 je cist ok ;) ja sam svog mobilca drzo 80% vremena na 2200, prvih par mjeseci sam ga drzo na 2.4GHz al onda sam spustio jer stvarno nisam osjetio razliku pa da ga malo postedim |
Citiraj:
EdIT: wolv daj mi reci kak to da ti je infinity ispred ultra B ? |
zato kaj je jednostavnija i koliko mi je poznato išle su out of box na 250+ FSB-a dok je LP trebala modane biose
teško da s konvencionalnim hlađenjima (zrak, voda) ide na 2,8GHz 2,6GHz je obično bio max ali ima rekorda poput 3,0+GHz s faznim itd ali tu su onda i naponi od 2,0+v |
ako ne vjerujes pitaj masnog a imam i everest , system info screenshot...cpu z... sta hoces :D
Edit: bio je na 2805mhz , 11 x 255mhz na 1.85 v mislim da je bilo....budem sutra spojio hard pa bacim shootove... da nebi mislio da lazem :D |
Na XS-u ima lik koji svog bartona drži na ugodnih 3.51GHz :D ...naravno u pitanju je fazno hlađenje ;)
|
ja govorim o stabilnim ferkvama ;)
ma imao sam ja negdi link sa rekordima koje su Japanci delali...sulude stvari |
@ r@z3r
ja isto govorim o stabilnim frekvama... tipa 12h torture test ili tak nest i moje je bilo sa zalmanom 7000cu |
Citiraj:
|
ma ne to nego mi smo pricali o obicnim hlađenjima i time...
|
Citiraj:
|
ma nemas beda... e jedva cekam pare pa da nemoram visit po tuđim kompovima... vec 7 dana i 20 sati nemam svoj komp :(
|
Jao tebi ja imam sporu kantu
|
da,da... a rame ti i ne gledas bas ? :D
|
Ma ne ta kanta nego druga na Rabu:
Barton 2500+ Ganiward 5600Ultra Epox RDA+(tako neki epox) 256MB rama |
a to je ok osim rama...
|
I grafe i neka mi neka dobra dušica da još 256MB rama
|
a lol... meni fali samo ovo plavo...
|
Citiraj:
|
A šta ćeš on traži sve to u vrijednosti oko 3000kn i više a ja samo stick vrijedan 100kn
|
jeftiniju od toga?
vec smo zakljucili na onoj temi da hocu 2 x 512mb rama koji vuce do 300 a da dobro izgleda...i ovaj jos ima ledice... a i nije tako skup... 1100kn |
Citiraj:
|
A meni treba druga pločica RAM-a da bi mi radio u DC
|
ma covjece dopala mi se ***************eno...a ti mislis da je skupa?
|
Citiraj:
|
ma znam...pre***************eni su u radu i jos super izgledaju + ledice.... sta ces vise :cool:
|
Decki - ovo nije chat.
|
sorry atha...necemo vise... : hello2 :
|
Eh, da, jučer sam zaboravio postati odgovor na dvojbe NF7 ili AN7. Kakve su to dvojbe, kvragu?
AN7 je za klasu bolja ploča. Ne traži dalje : http://www.links.hr/index.php?option...kl=800.000.258 . |
a jeste se napričali na mojem postu, e sad da pitam: ako nabavim npr. AN7 do kolko bi mogel cloakati procesor?
i imam 2x256 rama i još bi štel jedan od 512, bit o bilo onda dobro sa 3 memorijska modula? |
ako kupis an7 prodaj svoju memoriju i kupi 2 x 512 kingmaxa i bok.
za OC ti je apsolutno nepreporucljivo imati 3 modula i jos sva tri razlicita |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:12. |