![]() |
Jesu na oba kita novi BH čipovi?
|
Citiraj:
|
Trebali bi biti prema imenu, ali me buni ovaj dio sa SPDovima, BH bi trebao imati 2-2-2-x @400, 2.8V, a ovi tvoji imaju 2.5-3-3-x, a ko za vraga, OCZova stranica ne radi.
Jel možeš prepisati sve oznake na stickovima, od slova do slova? |
Citiraj:
512 EL DDR Gold Edition 2-2-2-5 EDIT ...pogledaj bolje na PART NUMBER ....NIJE ISTO a ovo pise u CPU-z ...sva 4modula: http://img484.imageshack.us/my.php?image=ddd2hh.jpg |
Jel su ziher isti kitovi?
da jedan nije vx ,a drugi obicni el? |
Citiraj:
|
Zasto raspravljate o tome na trznici?
|
Citiraj:
|
Aha, tako reci, mislio sam da ti piše 2.5-3-3-x na čipovima. :)
Onda je to BH bez sumnje. Probaj ovo : http://www.dfi-street.com/forum/show...OCZ+Gold+4x512 |
Citiraj:
BTW .....to me je pocelo hebat od kad sam forsiro onako memu na onim bjesnim latencija 1.5-0-0-0 @ puno volta :) ,do tada mi je sve delalo....da nije nesto otislo :( |
Ne znam, da je otišlo, ne bi se manifestiralo samo u radu 4x512 nego ni 2x512 ne bi radilo. A opet, davati 3.9V memoriji koja je deklarirana do 3.0V...sve je moguće.
Nego, na kojoj frekvi i voltaži ti radi proc? Memorijski kontroler na A64 je prilično osjetljiva biljka. |
Citiraj:
=))) .....ma proc mi radi trenutno na 300x9=2700@1.18v..,mislio sam da se rusi zbog voltaze na proc ali i na defualt aka 1.4v je isto samo sto se vise grije :beer:.... |
Probaj staviti proc na 9x200 na 1.45 V i javi kakva je onda situacija.
|
Citiraj:
btw...ono na dfistreetu je za CH5 cipove.... |
Potraži malo na DFI Streetu, ako ćeš negdje pronaći rješenje, onda ćeš tamo. A na kraju krajeva, logiraj se tamo i postavi pitanje.
|
Citiraj:
|
Jesi probao reinstalirati Windowse i staviti najnovije drivere?
|
Citiraj:
|
1.podesi sve kak je Skaj rekao i memu
2.nove win stavi i downloadaj najnovije drajvere i onda se javi SretnO! |
Citiraj:
|
šta je onda to na kraju, koja mema, koji čipovi, šta..???
vidim da se tu mučite bezveze... opteron, stavi kasnije 704-2BT bios i ja ču ti tu navečer poslije tekme postati sve postavke u biosu za 4x512mb... za ddr400 i za ddr500 ako treba...:smoke: |
a da njemu jednostavno kontroler ne trpi 4x512 na niskim latencijama i višem taktu...mislim tu klistirate taj RAM danima.
BTW bilo bi lijepo da navedeš sve ali baš sve postavke za RAM ili još bolje daš screen postavki |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa što je ovaj put napravio, kvragu? :confused:
|
Citiraj:
|
evo: 2x512mb@ddr400
200 enable 2.0 2 5 2 7 14 2 2 2 2 3120 1 enable decrease 128 5 2 5.0 fast 7.0 16 enable 16x 07x disable(4 burst) iste postavke bi trebale raditi i na ddr500, uz naravno podizanje napona memorije na cca 3.3V+... za 4x512mb@ddr400 ista stvar, osim što treba staviti CPC na disable... |
Masni majstor valjda ispuknuo ispod stola kutiju punu keksova :D Pa se malo poigrao :D Jel tako masni ???? : cheers2
|
Citiraj:
malo sam se prisjetio...a uostalom imam jedan stick twinmosa bh5/bh6 od 256mb drito u kompu...:D:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:27. |