![]() |
Oskar ga je napisao koliko sam ja shvatio ...pitaj masnog...u glavnom možeš i na XS otić pa pitat ili poslat mail Ryderu iz OCZ koji će ti odgovorit isto ko i ja :D
no kao što sam rekao....2-2-2-5 je glupo tjerat na TCCD/TCC5 OK hoćeš vidit koliko ide ali sada radije digni latencije pa da vidiš kako će povuć! |
@IveUmag : WTF...pa PI 1M ti je banana..pa ti si još downclockao proc. sa def.-a za 40-50mhz...pa nemoj to radit...
Digni odmah i njega;ako nemože sa stock naponom bar do 2200Mhz,onda ga hebem...a kako vidim u SIG-u e3;morao bi sa def. naponom bar kojih 2.4Ghz,iako nije nužno... :) A za memu ti čovjek rekao;ako si mislio vozit 2-2-2-5 onda si mogao uzeti Gold VX... :) |
Citiraj:
|
SuperPI 32M,najbrže za odvrtiti...Prime95;OCCT test (za brzinsko gledanje stabilnosti) i Tortura... :)
|
A šta se misli o Memtestu
|
Evo malog updatea:
http://img356.imageshack.us/img356/4...rum29ne.th.jpg Ja poslušaj vaše savjete i dobih ovo Sve istestirano radi,testirano sa Memtestom i SuperPI-jem |
Citiraj:
Mogu ti cipovi bolje puno ali ka sta tio je Wolverine reka nemoj ga silovat puno sa niskin latencijama... opusti ih na 2.5-3-3-x i vidi do koliko tako ide ;) to su lipe latencije! Super Pi vrti 32Mb za neko testiranje stabilnosti ono u letu mislim... |
Pa stavil san na 2.5-3-3-7 jer nisan til dizat napon pa da spalin novu memu,niske latencije su bile samo za testiranje za niš drugo jer me zanimalo koliko ide
|
To je Platinum u tebe jel? U sigu pise performance? :rolleyes:
Probaj neki TCC5 cipovi vole i nize napone pa se ponasaju i kako TCCd-ovi cak i bolje neki obratno...probaj sad dizat frekvu na memoriji ... |
U ***************enti ja san pogrišia oprostite nije Performance nego Platinum moram popravit sig
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:18. |