![]() |
he he he gledajte mojeg
http://img190.imageshack.us/img190/9081/proc6az.th.jpg el da kaj napravim da ga josh dignem (npr.dignut latencije meme il kaj ovak je stabilan al dalje nejde samo se rushi neznam el mu je kaj mema kriva il kaj (iam nforce 2 plochu [Gigabyte GA-7N400E]) |
Citiraj:
|
PA ukratko govoreci Ozy u pravu si bili bi idealni kad bi moga dati Winbondima napona koliko im treba u prosjeku bi moga doci do oko 230 sa 2-2-2-x latencijama ali bez daljnjeg moda ..za ram (Vdimm-a) nece ic..barem ne stabilno...dakako mislim na vecinu NF2 platformi posto su one vise OC orijentirane dok konkreno DFI-eva LP b serije moze dati viskone napone na ramu i onda su ovi rami ka stvoreni za nju..vidija san ljude koji voze i po 260 fsb sa 2-2-2-x latencijam ali za to treba opet napomijem napona a prosijek je oko 2.8v ili 2.9V max bez modova ikakvih na tim NF2 i opcenito sck A plocama...Ali u pravu si sa winbondom (u punoj snazi) dobivas jare i pare sta se kaze... :)
|
Ma zato ako nemaš Dfi pukneš fino DDR Booster i to je to. :)
Imao sam negdje link koje sve ploče podržava,neznam di mi je sad...uglavnom piše u koje se utore treba stavit;a na svakoj podržanoj ploči uredno daje oko 3.5 volta ;) :) EDIT: Evo i link;na Abiticama uredno 3.4 volta ;) http://www.ocztechnology.com/display...ocompatibility MSI K7N2 3.3 volta;Epox 8K/R xxx 3.4 & 3.6 volta itd... :) |
Citiraj:
edit: nisam napisao da sam dostigao nedosanjani san igranja recimo f.e.a.r.-a s procom na 3.0ghz... samo sam htio pokazat da mi se hoce bootat na 3.0ghz sa 1.9v :lol: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ti bu svaku nabrija da bude ko DFI-eva... :D |
Ma ne isplati se toliko ulagati. Ja imam Kingmax hc na 510 MHz na latencijama 3 3 3 i koja bi mi bila razlika da stavim taj koji bi radio na 2 2 2 x.
|
Citiraj:
košta nešto manje od 300kn ali ga više nema u ponudi! A i za njegov rad je potreban -5v rail kojeg nema u novijim napajanjima! A o šarenoj kompatibilnosti i rezultatima da ne počnem ;) radije onda napravim 3,3v rail mod |
Citiraj:
Mozda 2M SuperPI na tom taktu? Evo nisam trazio 32M :D Ili 32M na 2.75GHz! BTW, kakve veze temp northbridgea ima skrajnjim taktom proca? 3000/12.5=240MHz FSB-a i to je manje nego sto ga sada drzis! |
Micek nadam se da na NF2 Ultra čipsetu nemaš pasivno hlađenje. NF2 obični i VIA su mogle imati pasivno hlađenje dok Ultra je trebala aktivno inače bi se northbridge i skurio. A vodeno ti za to ne treba sigurno.
|
Citiraj:
Potpis, ja isto svoj mobilca drzim na maks 1.8, ide on preko i moze se clockat, ali serija mi je dobra, strpao sam ga na 1.8, sad mi je malo downclockan kak mi ne treba, ali kad ga dignem ide na 2.56 i bilo bi mi zao da zgubim tak dobar primjerak koji cu imati jos dugo vremena zbog nekih jadni 400 MHz recimo. Mobilca mislim cuvati kao se sad cuvaju tualatini. Proc je to zasluzio ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:15. |