![]() |
@Tomi_G-reci profi iz informatike da te pusti koji sat da središ to....
|
Problem administratorove lozinke 'tipkovnica'
Ovako sada ja imam problem na istu tu temu, uglavnom mladi brat mi je stavio sifru na komp i zaboravio ju je, sifra je na administratoru jer smo imali samo taj jedan racun i cito sam i pokusavao sta ste pisali i ugl. Stisnem F8 i udem u safe mode tamo mi se pojavi administrator sa sifrom (puno vas je napisalo da ne napisemo nista, ali ja svejedno nemogu uc) jer mi zahtijeva sifru i pored toga imam sugestija lozinke i tamo pise tipkovnica, probao sam upisat "tipkovnica" i svejedno mi nije dopustalo da udem kako da to maknem i jer mi moze netko napisat sta da radim.hvala:hitthewal:
|
|
...
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@Leon1: ako se ne razumiješ u računala onda bolje nemoj ni dirat u to nego odnesi ili pozovi nekog tko ti to može riješiti..eto mislim da ti je to najbolji prijedlog kako riješiti problem.
|
Skini Hiren Boot CD kod susjeda ili negdje... Odfuraj ga doma, pokreni komp sa Hirena i pokreni Mini XP, kad ti se ucitaju Windowsi onda imas meni u tray-u gdje imas razne alate, pa tako imas i za brisanje passworda, taj dio ne znam na pamet, ali logično je pa se snađi :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:48. |