![]() |
Citiraj:
|
dajte vi koji imate to instalirano puknite screenshotove da vidim kako to izgleda kod nekog na kompu ne vjerujem ja ovim slikama po net-u !
:beer: |
e kad bi mogao pokrenit igru dao bih ti odmah - al eto nemam srece...:( :( :(
|
Tako treba faco:beer: :beer: (mislim na muziku) i jedva čekam da sutra dobijem tako željenu igru:D :D :D
|
Citiraj:
|
buuuuuuuuuuuuu
E ovako igra je sranje samo zbog nacina kako se upravlja (na PC sam igrao) i imao sam ju instalirano pola sata jer mi je dopizdilo...i onda sam unistal i bacio ju i lijepo si instalirao mafiu i super....
MENI kum na skali od 1-10 ... 2 (bolji mi tetris od ove igre -(duze sam ju igrao od nje)): quake : |
ja cu poludit....NE MOGU IZAC IZ J...... AUTA!!?!nigdje ne piše exit vehicle,sve sam gumbe probo stisnut,ali nece izac iz prokletog auta!ne kužim...?is it just me or...
|
imas pp
|
ja ne mogu uc u igru, aaaaaaaaa ja bi igro Godfathera!!!!!!:eek: :eek:
|
probaj staviti compatibility na win 2k
|
ma nece ni tak...
|
Citiraj:
|
privatna poruka
|
Mene pati ista glupost kao i Boopsya. Nema sanse da izadjem iz auta, ajd odgovorite na to pitanje!
|
Same here, kaj skrivas reci.
|
moraš skinut "ono"
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Igram igru vec oko tjedan dana i igra je OK, ali nema "ono nešto" što je imala MAFIA!!! Atmosfera u mafiji je puno bolja i to je definitivno najbolja igra koju sam igrao u životu. MAFIA RULZ : DualWiel
|
Igra je super: goood : : goood : , a ono kopiras u folder di si instalirao igru
|
Citiraj:
|
morat ću se i ja složiti mafia je bila bolja bolje misije,tu sam skoro sve izreketario,ali ponestaje motivacije za dalje igranje,sve je na isti kalup,počisti na cesti sve s autom,pa uleti unutra,počisti katove,izvuci što više love i tako stalno.
|
...baldur2 je najbolja igra,koju si mogao igrati u životu..:D
i to 4real..daleko najjača igra..5g bi je mogao igrati...kad će nekakav baldur3..: stoopid |
Citiraj:
Nazalost Bioware je (davno) objavio da Baldurs gate 3 nece nikad postojati... Vec da su njegovi "duhovni" nasljednici Neverwinter nights, Dragons age, a na neki nacin i KOTOR (koji je u biti preradio AD&D3 pravila za SW univerzum)! Kako je KOTOR patio od kronicnog "konzolitisa" a NwN bio prelinearan i vise hack`n slash orijentiran ostaje da cekamo Dragon age. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:40. |