![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa nisu baš ni prije stvarali. Tu ti tamo je neki isplivao, ali većinu su kupovali. |
Citiraj:
bez para velikih nema nista od nogometa. |
Ipak kako izgleda neće biti niš od superlige....:beer:
https://www.index.hr/sport/clanak/ch...e/2270311.aspx |
sapunica se nastavlja :D
ne zna se tko koga tu trola. |
Drago mi je što će u cijeloj priči Agnelli ispasti najviše nagužen, ne mogu ga već godinama podnijeti iako mi je Juventus kao klub bio drag :lol2:
|
Citiraj:
A najgore od svega oni su imali najmanje razloga/potrebe krenuti u tom smjeru 😂😂 Za Real/Barcu/Junajted skuzis, pare su problem, ali Agnelli se bar hvalisao kako Juventusu ima dobre financijske temelje 😂😂 Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
ovako bi imali osiguranu ulaznicu za elitu. sad bi bila fora da umjesto chelsea i man c. upadnu bayern i psg :D |
sad kad dobe svi kaznetine, tipa 5 godina nema LP i slicno :D
|
Citiraj:
Slično ti je i sa Glazerima u Junajtedu ili Kroenkeom u Arsenalu. Jebeš rezultate dok su financije na broju ;) A ovo za Bayern i PSG, to ne'š vidit... |
Jedna aktualna za govnara P€r€za pošto sve ode u qrac :D
|
Citiraj:
|
izgleda da su i svi englezi odustali
ostali su španjolci i talijani, budu se sutra valjda dogovorili i vratili pod uefa krov svi :D |
Uefa je dobila bitku ali ratovat ce se tu i dalje, ovo je samo odgadjanje neizbjeznog.
Ionako su organizatori rekli da se na tom projektu radi vec 2 godine i da su mozda htjeli prerano to sve pokrenuti. Ne vjerujem da ce oni to pustit tek tako, ipak su velike pare u pitanju, a to je ocito jedino bitno. Sad ce se unajmit neka marketinska agencija da to sve malo omeksa, utjece na misljenja ljudi, malo lobira i progurat ce se to u nekom obliku za koju godinu. |
The UEFA played a key role in the decision of the English teams, by offering them a significant amount of money for leaving the Super League.
gahah kako bi volio da je ovo istina, diste sad igrači koji plačete po twitteru, svi igrate za soma - dva eura, nikad izdali grb i prešli u drugi kub za pare, diste :D :D |
Kakav debakl. Vijesti se stalno mijenjaju. Navodno su ostali samo Španjolci i Juve. U novinama čak piše da su odustali i Barca i Athletico.
Summa summarum - od SL neće biti ništa. |
Štata, bilo bi fora da su to osnovali i izgubili milijarde.
|
Citiraj:
|
Ali kakvi igrači... Vjerojatno već mjesecima pregovaraju o tome, i sada ih je stisnula spika "moj tata je jači od tvog..." i kme kme, neću se više igrati. :D
Tak im i treba. :D Na stranu da UEFA i FIFA su lopovske organizacije, ali ovo nema veze s idejom da se spasi nogomet... Ovo je samo "trpaj u džepove, dok stignemo i dok smo živi"... Nogomet umire? Ok, razumio bi da su to rekli za Europsku košarku, ali nogomet nikada jačio nije bio. Cijena ulaznica, nikad skuplja. Gledanost finala lige prvaka, nikad veća. Cijena kopački, dresova, lopti, opreme, nikad skuplja, ne znam o čemu oni pričaju. Cijena igrača, otišla u nebo, stotine milijuna za klince od 18 godina. Noge depilirane, tetovaže postojane, frizure kao da su silikonske... Nogometaški postaju humanitarci, otvaraju se firme, bori se za klimatske promjene, ukidanje plastičnih vrećica u Konzumu itd. Znači neki random veznjak iz Zenita, sjedi na klupi cijelu sezonu, zaradi više u godinu dana nego moji starci za života. Nogomet umire... My ass. |
Citiraj:
Kak neće? UEFAin redizajn lige prvaka ti je isti vrag koji su o ovi htjeli... Sent from my iPhone using Tapatalk |
Kao što napisah na početku, ništa od toga neće biti, nemoš se bosti s rogatima. Bolje bi im bilo da manje igrače plaćaju nego da izmišljaju quazi natjecanja za elitu da bi pokrili dugove.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:47. |