![]() |
Citiraj:
P.S. Svaka čast za x800GTO, ja imo x800Pro, zakon grafulje :) |
Citiraj:
Ali im je X1800XT model MRAK. Da mi nije žao pljunut 4400 krznaša za grafu-već bi bila u kompu:p |
Sori što serem u topic ali onda kažu kako nvidija ne valja jer meni npr baca artefakte nfs:mw svugdje osim kad je bez clocka i sa zadnjim driverima na predzandnjem levelu detalja, a i sa druge strane, ati opet ima slične probleme...
ako ti stvarno ne šljaka odnesi na reklamaciju:beer: |
Citiraj:
Ti samo tiho budi, kaj ti to nije već druga grafa sa istim simptomima???:p Ja bih nakon dvije takve na tvom mjestu promijenio firmu:D |
Citiraj:
Nego i meni fear neradi baš najbolje,probaj stavit patch za fear,sad uopće ne kontam koji je tvoj problem napisao si da igre rade normalno ???? |
Imam x800Pro pa mi fear ne radi najbolje ali vama s x1800xt bi to trebalo letjeti s obizor da ste ispljunuli hrpu love za tu grafu i sad da vam ne radi najbolje!!!
Meni vrti sve detalje na maximum osim anti stropica na 8x i antianalajzin 2x prvih 2 minute igre malo trza poslije radi ko po loju |
e pa taj prvi dio i meni trza jel to normalno ili ...
|
Načuo sam da bi za igru trebala grafa s 512 MB i poželjno da se ima preko 1 GB rama da radi na maximum bez trzanja a tvoja grafa ima 512mb a ram isto nebi trebao biti problem sad neznam do čega može biti.......
|
|
Citiraj:
A nisi ni napisao u kojoj rezi (to je valjda važno za performanse). |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ako ostavite Soft Shadows uključen-vuči će se i na X1800XT i GTX 512 MB...
|
Citiraj:
Jep |
Citiraj:
I ja o tome pomišljam....:) ali tek za koje 3-4god:beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:18. |