![]() |
Ne kužim. Koristim valjda sve na stock postavkama jer ne kužim se baš u te agente itd. A ovo je zadnje što sam pratio vezano za imena fajlova:
https://support.plex.tv/articles/nam...tv-show-files/ Stavljam godinu filma u filename i to NE smeta Plexu i pokaže mi uredno ime. Ali videoteka ime mu smrdi. Dodatak, probao sam se igrati i s "fix match" opcijom za svaki problematični film, ali s obzirom da Plex zna koji je to film, nema nikakve razlike ako mu ručno kažem "to je taj film". |
Povuče metadata iz datoteke... Džaba krečiš...
|
Koristite li placeni share?
Sent from my RMX2002 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Al nemoras to raditi, negdjeje ti neka opcija nije podešena kako treba ili ti nešto henga. Obriši plex bazu i nek ti ponovno povuče.
Ja nikad gore naslove nisam imao, ništa ne diram i 99% svega mi je točno povuklo i točno se zove. |
A ocito je neka stock postavka u banani. Doslovno dignem goli server, dam mu samo pathove, next next, on poskenira i - bude krivo.
Javim ako skuzim do cega je :) |
1 privitaka
|
Naravno da je uključeno (ovdje nisam ništa dirao). Ne stignem sada testirati, čini mi se da bi to moglo biti upravo to, tnx!
|
Ma izbaci taj plex, stavi UMS, popravili su neke greškice i sad radi kak treba ...
Sa plexom samo muke imao ... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:57. |