![]() |
Citiraj:
naime slika mi trza. ko da sam upalio antialiasing i gledam neki DivX... uglavnom prije mi je trzala, UVIJEK, i primjetio sam da mi je "nestao" control panel od catalysta ( :confused: ).. uglavnom resinstaliro sam drivere i sve je fino radilo. No kako sam od prije imao problema s windowsima, jucer sam reinstaliro windowse, stavio Catalyst 5.13 i CP iz 5.11. Sve je radilo kak spada do danas.. odjednom opet trza. Sad cu probat stavit WDM drivere, mozda pomogne... jedino kaj mi jos pada na pamet su postavke iz samog programa za gledanje TVa.. naime mogu birat renderiranje izmedu: VMR, VMR 9 i Overlay.. kako god da stavim trza. e da i imam opciju HW acceleration i to sam upalio... imas koju ideju? |
Codec ti svakako treba, samo pitanje jel ti treba decoder ili encoder. :)
|
Citiraj:
Jel se možda nešt treba podesit oko tih drivera? |
Citiraj:
Probaj isključiti WMV akceleraciju i slično. |
Malo sam se zabavio sa postavkama u ATT-u i sad clipovi rade, ali pod jednim uvjetom, a taj je da prvo pokrenem neki clip u Windows media playeru, a u WMP clipovi i dalje ne rade, ali sad bar ne zablokira cijeli komp. I nakon kaj zatvorim WMP, otvorim BS player i pokrenem neki clip i radi bez greške. Ali ako ga pokrenem, a da prije toga nisam pokrenuo WMP onda ne radi i zablokira komp ko i prije!!!
Kak se riješit tih problema, već me to izluđuje!!! HELP!!! |
Lupi friške Windowse, stavi samo ffdshow i ac3 filter.
Ne treba ti ništa drugo.:) U ffdshow-u koristi samo opcije za video, ac3 filter za audio. Ako si zeznuo nešto sa razim codec-packovima to je dosta teško skroz očistiti... Dakle-sve kaj ti treba možeš naći tu: http://free-codecs.com/index.htm |
Hvala na pomoći,ali uspio sam riješiti problem!
Dakle, nije problem u kodecima, već u tome jer sam izbrisao stare drivere prije instalacije novih,stari driveri se NE SMIJU brisati jer su ovi novi samo njihov update. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja sam samo pričao za svoj slučaj...i nemam nikakvu namjeru širit dezinformacije!!!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sto posto nisi instalirao Leadtekove WDM Video Capture drivere nego ti "po duhu svetome" dela tip-top i ovak:rolleyes: A-ha:p |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa jesi jesi :) kao sto rekoh, moj propust, priznajem gresku.. nisam dovoljno promislio nego unaprijed zakljucio-tipicno za mene :D
hvala na ukazivanju na gresku :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:48. |