![]() |
Što više igram to postaje sve bolje i bolje. Ali ako ste call of duty fanboy ili niste nikad igrali Kojimine igre onda vam se možda i neće svidjeti jer se na početku sporo razvija radnja
|
|
Za one koje zanima Metal Gear Explained https://www.youtube.com/watch?v=aaLiLRVeaZA
|
Citiraj:
:roller::lol2: |
Citiraj:
A u k*rac :lol2::lol2::lol2::lol2: TO JE PRIČA METAL GEARA? Nisam uspio pratiti već nakon minute i pol i onda još lik veli "this is where things start to get little confusing" i rasplali do kraja.....na čemu su ti ljudi bili kada su tako ispremiješali priču po nastavcima koji su pak razbacani po različitim vremenskim razdobljima malo u budućnost i malo u prošlost....usput imamo i ne samo dvostruke nego i trostruke agente, likove čija imena se mijenjaju 3-4 puta kroz serijale, vampirske likove, ljubavne priče.... |
Igra navodno počinje nakon 20h igranja? :kafa:
|
:D :D |
Ok, sad definitivno gledam longplay na youtubeu umjesto da kupujem igru :D Prema onome što sam čitao čini mi se kao walking simulator i fetch quest simulator u jednom.
|
Odigrali smo najiščekivaniju igru godine i jedno je sigurno, isplatilo se čekati
Citiraj:
|
Koliko čitam po netu, svatko tko kaže da je igra bezveze, odgovor mu je: "glup si jer nisi shvatio" ili "nisu igre od Kođime za svakoga".
Mašala :) |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Nakon pročitanih par rečenica, mogu samo reći: W. T. F!? Nisam imao snage dovršiti čitanje tih baljezgarija. Kojimi je bolje da se ostavi teških droga ili bar promijeni dilera, jer priča zvuči kao gadno loš trip. edit: evo skeča koji kao da je Kojima pisao: https://www.youtube.com/watch?v=IHQr0HCIN2w :D |
Citiraj:
|
I meni igra stigla.
Ali tek ću doći doma oko 20h dana, jbmu. Javim se oko 23h. :D Prođem pa ide dalje ;) |
Citiraj:
boldano je najjači dio :roller: Ma najjače kod MGS serijala je što ne znaš s kim igraš. Ovako tko gleda sa strane površno misli da je to jedan te isti lik, no to su sve klonovi i kojekakve rodbinske veze :roller: Citiraj:
Nije se ovaj u video ni osvrtao nešto puno na MGS V (kojeg btw donwloadam :D) Citiraj:
|
Citiraj:
Ovo ko da je pisao netko tko piše HR sapunice :D |
Priču na stranu, MGS je ipak kultni stealth/high-tech/spec-ops/nindža kornjača serijal. Inovativni Boss fightovi, a pogotovo kultni sa Psycho Mantisom je čudo neviđeno gaminga, "neprevaziđeno" što bi rekle komšije. U ono vrijeme do MGS3 ništa mu nije bilo blizu, barem u tom nekom nedefiniranom žanru
|
|
Eto, igrao jučer sat i pola.
Odigrao Prologue, meni je igra top za sada. Jest da se u tih sat i pol igra svega 15 min, ali... Kakva igra, kakva priča, kakva atmosfera, kakva MJUZA i ono najbolje, kakva grafika... Po meni najbolja grafika, tj. okoliš od kada igram PS4. PS4 Pro, 65" 4k TV, HDR upaljen, nemam riječi. Niti trža, nemaš osjećaj da je na 30FPS-a, PS ne buči, uglavnom, nemam zamjerke. Danas ne znam hoću li stići igrati, ali drži me brutalno. Cutscene ni malo dosadne, već je neki osjećaj kao da gledaš film. Dajte čujte soundtrack... |
Bolesna mjuza,al mgs 2 jos uvijek vrh vrhova
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk |
E, da.
Kada predaješ cargo koji nosiš, meni je isti kao kod MGS4 :D Font, meni, fakat isti MGS :) |
Citiraj:
npr. https://www.youtube.com/watch?v=y897tozJeg8 Jer je frajeru nadimak ocelot, a to je macka, dakle on mijauce :D |
Moram ići gledati Terminatora sad, ali odigrao još sat vremena.
Još bolje nego Prologue. Imam 2.5h gameplaya, upoznao se s BT-ovima, napeto do bola. Uglavnom, igra je fantastična. |
|
Imam nekih 10h igre, chapter 3 sam krenuo danas.
Šta reći? Igra definitivno nije za svakoga. Ima dosadnih dijelova (meni i dalje zanimljivi), misije su doslovce nošenje kutija od točke A do točke B. Priča relativno komplicirana, pitanje života i smrti i svega ostalog između toga. Izbornik je prekompliciran (klasičan Kojimaovski, MGS stil), kada pohvataš ide nekako, no masu toga se može napraviti/preraditi/izbaciti/reciklirati itd., čak i previše opcija. Od tuširanja, pišanja, sranja itd. Staviti u privatni locker, staviti u share-ani, ostaviti, reciklirati, povjeriti drugom "tekliću", ne povjeriti itd., još mi to nije sjelo 100%. Skupljanje kutijica po mapi (Lost cargo), postane nezanimljivo s vremenom, samo prelazim preko njih. Neću ići u dubinu gameplay-a, no kada se BB (znati ćete što je prilikom igranja) upali igra poprima kompletno drugu dimenziju, i postaje opako napeta. Gradnja za sada nepotrebna (dosta Postboxova nalazim od drugih igrača). Uglavnom, meni je igra u top 5 za PS4 bez jebemti, možda i u top 3. Možda se moj komentar čini više negativan nego pozitivan, no nije takav. Napisao samo ono što bi vi mogli uzeti u obzir ako želite/ćete kupiti igru. Jedna ozbiljna, drugačija, napeta igra, bez previše pucanja, skakanja i konverzacija (izuzev Cutscena, ali ni one nisu klasičan dialog), koja će mnogima biti dosadna, jer npr. od jednog grada do drugog pješke treba nekih 15-30min, samo da bi dostavio npr. spermu i dobio 20 lajkova. Rekao bi da je to za populaciju 18+, ne zbog golotinje već zbog dubine priče, pitanja života i smrti, samog gameplaya i mehanike igranja. |
|
Je bilo emotivno dostaviti leš na sliki? :kafa:
|
A dosta...
Nije neki random leš. |
Igram ovo sat vremena i ovo je meni vrh igra. Koja atmosfera i grafika. Hodanje je tolko zarazno i dobro napravljeno da je to nevjerovatno. Stalno imam feeling da me netko prati. Igra je jeziva ful a jos nisam dosao do bt-ova.
Poslano sa mog H8266 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja imam 35h, ali igram sve rijeđe. |
Ne vidim zasto bi bila voznja uzasna. Meni igra predobra. I hodanje i voznja i bt-ovi. Atmosfera je brutalna. Fizika u igri je najrealnija ikad u igrama.
Poslano sa mog H8266 koristeći Tapatalk |
Eto, imao sam isto mišljenje prvih 10-15 sati, sada na 30 sati mi je već lagano dosadna, nisam ju ni upalio već dobrih 7 dana.
|
BT-ovi su na žalost strašni samo u prva dva susreta. Lako ih je izbjeći, lako im je pobjeći, lako ih je ubiti kada te povuku i k svemu tome našeg se lika ne može ubiti pa je prijetnja više manje nepostojeća.
|
Hematic granade na rukama i nogama uvijek nosim, znaci 20 komada.
Pobijem sve BTove za 3 min i to je to. |
Evo, ja se ponovo primio igre. Snijeg je naporaaaaaaan :D
TIP: Floating Carrier - koristite ga na snijegu uvijek kao snowboard, spustiš se s planine za 30 sekundi, dobrih 400-500m s njim prođeš za tih par sekundi. |
Što igrati nakon ovoga? Kako dalje :D
|
Prošao?
|
Da, neku večer dovršio sagu. Opasan kraj
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Citiraj:
|
Nisam siguran ali 35-40 max. Igrao sam samo main misije jer mi se ove sa strane nisu dale
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:24. |