![]() |
Igrao sinoc jer je free weekend i mogu reci da nit smrdi nit miriši... optimizacija je losa tj 60fpsa sta god da upslis ili ugasila al bolje i 60 neg da varira.
Ima odličan potencijal sam treba još dosta posla obaviti. |
ma optimizaciju još nikad nisu dirali, to će na kraju, ima tu još ohoho posla
|
ova igra je daleko dogurala u godinu dana
imate još hrpu videa na njihovom yt, to je taj BF :D |
doa
Usporeno "komplicirano" a to masu ne zanima. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Guglaj "games like hell let loose" ima ih dosta jel ih igra itko?Dabogda ja bio u krivu pa bili puni serveri van perioda od dva prva mjeseca nakon izlaska.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
nemam kaj guglat, igram ja i ima ljudi uvijek za gejm, 4 frenda uvijek + random ekipa, meni dost
kakva joj je budućnost neznam, za sad napreduje odlično a kad bude pravi release valjda bude još ljudi došlo najbitnije mi je da je sve neka starija ekipa, po glasu rekao bih 40+, svi ufurani, ratni sleng, pozitiva totalna i to još nisam doživio u nijednoj igri, vidi se da samo zaljubljenici igraju više manje, nema kalodjuti ekipe |
Neznam, ja kad vidim te ikone iznad glava igrača meni realizam padne na 5%....
|
Citiraj:
Nema interesa publike, igra propada, činjenica. Interes = lova = budućnost igre. |
dok ima igrača kad se spojim, meni ok, kad nebude, jbg
batallion 1944 je umro skroz vrlo brzo, drugačija igra al eto, šta bude bude |
Free je tri dana ,oproba lose kempanje na max igra neoptimizirana,najosnovnije stvari ne mos mjenjat nego u .ini pa nekad primi postavke nekad ne,ne cujes protivnika ni kad ti je ispri nosa, opcenito prepoznatljivost protivnika losa...clusterfest zasad za mene neigrivo
To i mene smeta, da igra ne radi kako spada sa 1080ti i 8700k je pusiona. Prosjek FPS-a mi je izmedu 40 i 70 ovisno o situaciji i mapi. Igranje sa postavkama ne rezultira u velikim promjenama FPS-a.
|
To je za ocekivat od svakog ea naslova, to se na kraju pegla, nekad ni tad (pubg)
|
Citiraj:
Igra li tko ovo? Nedavno sam je uzeo i mogu reći odlična FPS simulacija za old school igrače sa sporijim refleksima :-). Ima dosta igrača što se tiće toga za sad nema bojazni da će serveri biti prazni.
|
|
|
Tko igra neka svrati.
Kao što piše ex-YU server. Odlična ekipa za game, ma i općenito za online zajebanciju! :-) EternalFlameGaming | WD44 Infantry Division | ex-YU/EN |
Točno sam znao da će ovo pobijediti Post Scriptum. Jednostavno PS je više hardcore dok je ovo bliže Call of dutyu ali ajde..malo realnije. Zato su i ARMA3 Vietnam DLC serveri sad prazni. Starija ekipa odlazi u mirovinu a mladi ne vole mil simove niti simove. Daj samo da rokam i riknem 100 puta. Čudi me kako već PS5 nije pokopao PC gaming. Zanimljivo da Squad (PS je ww2 verzija te igre) ima ekipe.....
|
hahaha igra je show
https://youtu.be/JGedm1QQrTc smetaju me jedino te bf like ikone...znam da se mogu isključiti ali onda nemaš info... |
Prvi mix "clan fight" ex yu(WD44/Dond vs SGS). Uglavnom ako ima zainteresiranih za napucavanje i online zajebanciju, naravno dobrodošli ste. :chears: |
Šteta što te arkadice ljudi jako vole. Post scriptum je realnija igra 2x. Kao što je i Squad u odnosu na COD i BF sranja.
|
HLL je arkadica : ))) nemogu jesi ti igra HLL kad je ona arkadica, a post s. nije arkada nego teska simulacija :) btw p.s je mrtva igra
Sent from my M2012K11AC using Tapatalk |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:05. |