![]() |
Zadnji COD koji sam igrao je bila 4 a ovaj mi izgleda primamljivo...
Nadam se da nece zajebati kao sa zadnjim i da ce omoguciti cross-platform play windows store - steam i obrnuto. |
Citiraj:
|
|
No swastika - no buy. Jednostavno.
|
Utter crap. Gdje to u WW2 su švabe imali malteški križ u crvenoj zastavi?
Developers, malo škicnite Wolfenstein TNO i dvojku TNC. A mogli su remasterirat CoD2 i ubacit u bundle. To bi diglo prodaju do jaja. @mob |
Bez obzira sto nema krizeva pribiljezio se za igru. Brzo ce kasna jesen.
|
Citiraj:
Citiraj:
piše da će u singleplayeru bit - osim u Švapskoj verziji jer je kod njih pokazivanje swastike zabranjeno. a u MPu neće bit :lol2: Citiraj:
|
Idiotarija. Povijesna činjenica je povjesna činjenjca. Radi se o video igri pobogu, a ne o veličanju Reicha i svih tih sranja ili pripeme neo-nazi ustanka.
Bolje da onda bannaju igru u Njemačkoj i bok. A uostalom, kupiš worldwide key u Njemackoj i censorship ode u qrac :) @mob |
|
Najbolja pucačina svih vremena... je, da nema jedno 50tak igara koje su izašle zadnjih 20 godina i da ove godine ne izlazi Wolfenstein te nagodinu FarCry 5 i Metro Exodus :)
I mislim, index.hr... što treba dalje reći. Oni su negativ film od dnevno.hr. @mob |
Škart repeater članak, vjerovatno ga više kuća c/p i prevodi na domaće jezike.
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
|
Meni ovo izgleda ko modern warfare 2 sa WW2 skinom doslovno, nekako je gameplay previše ubrzan, kretnje ubrzane
|
Citiraj:
|
Od dvojke sve ide nizbrdo i to svi znamo...samo grafika ide gore a to meni nije dovoljno...da nema rusa i čeha ne bi se više ni igrao na piceku...samo me njihove igre drže...ako već mora arkadna pucačina onda mi je ipak BF bolji...
|
Da nema ovih blesavih kill strikeova bilo bi dobro.
Ce serveri biti dedicated? |
neznam da li se to samo meni čini ali mi je nakako kvejkast ovaj novi cod...:(
|
Probao sam i nisam oduševljen.
Zapravo, sve skupa mi izgleda kao da su stavili novi "skin" na prethodne nastavke. |
ja imam taj dojam preko videa cak, doslovno mi izgleda ko modern warfare2 sa ww2 skinom. Neprirodno brzo oruzja pucaju, reloadaju, snajpaju, di je to od ww2 oruzja...
no ipak cu ga uzeti jer sam se zazelio, a bf mi nikako nije sjeo. modern warfare2 mi je bio medju najboljim cod nastavcima tako da, vjerujem da ce mi se svidjeti. |
ajoj, lose.. upgrejd oruzja itd i taj glupi level up disable please...
|
ja samo ne kuzim kako ekipa moze ovako dobro igrati na gamepad, ili igraju na pc a igra izbaciva playstation kontrole?
i postoji li nacin za doci do bete? |
Citiraj:
Beta je završila jučer. |
Citiraj:
|
Nije stvar u tome da se uleti na pc server s gamepadom nego da s gamepadom igraš na konzoli, gdje svi igraju s gamepadom, imaju isti fps, znači iste uvjete i poštenu borbu...
|
Nisam uopće skužio da je beta samo na konzolama ... užas. Pa nekada je PC bio prioritetna platforma za pucačine. Dobro, Battlefield WW2 se čeka
|
A ko da je i Battlefieldu PC prioritetna platforma, ajd bar daju bete na igranje...
|
Šta nije BF uvijek forsirao PC prvo?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nekad je BF bio predstavnik PC gaminga, a sada mu je važnije prodat se u više primjeraka od COD (na konzolama). Zato nije dobro da tu off topičarimo s BF u COD temi... :lol2: |
Bas sad gledam, 60 dolara je. 375 kn cca. :-D u takvoj napasti sam da preorderam.. a za Bozic ce biti na popustu
Edit: nije li taj COD svake god kostao puno vise ili se meni to cini radi dolara i tecaja |
To je neka standardna cijena, do 400kn, ovisno o tečaju. Samo kod nas su cijene 550kn prvih godinu dana.
|
Pa gledam da je tih 350-400kn ako uhvatim neki ruski/poljski ključ još jeftinije, ok za grindanje nešto multija, odlični zombiji u ekipi...a gle, nekih 200-300 sati može dat igra, ako nude neke evente i tako to, dok malo otključaš sve, odigraš sve...
ugl. prvi cod od bo2 koji izgleda obećavajuće, ali samo izgleda, nisam probao, zato se i čeka beta, nadam se da bude za pc |
Ma kakvi ruski keyevi. Pa key se mogao nac vec za 32€ (trenutno se oko 36 krece).
Na izlasku igre ce vjerojanto prvih mjesec dana oko 40 se kretat pa onda past nazad na 30 i nesto sitno. Skoro uvijek je tako, bez obzira na igru. |
gdje ima?
ja stavio preorder na amazonu za 80 kanadskih (cca 400kn) |
Znači ti ćeš radije platiti preorder skuplje nego da pričekaš i uzmeš normalno? Gdje je tu logika?
A nađeš key na Instantu, CDKeysu, čak i GMG ima 20% off. A kao drugo, zašto uopće raditi preoder igre? I to za CoD? :D |
ne znam eto jer mi se radio preorder :D da ne zaboravim
ne znma jel cod ide preko Steama opet? ili je standalone instalacija |
Preko Steama.
|
Citiraj:
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:20. |