![]() |
Citiraj:
|
Imam ti ja programator i kvačicu za 8 pin eeprom (s kojom se vjerojatno nećeš usrečiti) pa ako ti treba pomoć javi se.
|
Eto, diglo se pol foruma za spasiti tog starčića :D
Zaslužio je da ga se osposobi. |
@halos
Nedaj se! Sent from my Nexus 6P |
:beer:
nema predaje Dobro, možda ima, fala @bertone(možda se javim) i @Zellenny(problema nemam sa tim dijelom posla, svejedno fala). Stisnuo sam fkt, sve što sam mogao, po bios mod forumima i thinkpad forumu se raspisao, nisam dobio nikakvu posebnu pomoć, htio sam to složiti kao showoff skilla i tvrdoglavosti, čak sam uzeo i Raspb Pi i to sve skupa, ali teško da ima smisla mučiti se jer mi taj factory.rom koji je izbrisan radi problem. Ploča je još uvijek rasčetvorena na stolu, ali u to T60 kučište ide T61 ploča(hvala @joezvjersky) u paru sa "UXGA" IPS Flexviewom i ostalim stvarčicama pa nisam toliko zbediran, ali ne mogu opisat koliko sam truda ispalio u to malo đubre :D i na sudo ovo ono, ludnica jbt. |
Eto, umjesto popravka bit će upgrade :D
|
@Halos
np, ako zatrebaš lupi PP i dalje se dogovorimo... floppy (i par disketa) mi je uvijek u ruksaku s laptopom (nikad ne znaš kad ti može zatrebati FDD :D) |
Može!
Jednom kad zatreba i budeš ju imao pri ruci bit ćeš definitivno heroj. :D |
Ohoho, domaći FrankenPad. Nisi ni ti lud :D :D :chears:
|
Citiraj:
http://i.imgur.com/pGlWiYSt.jpg (tek sastavljen) Za one koji ne prate, T60 kučište, T61 matična, T43p ekran. Edit: Ploča iz laptopa u naslovu je mrtva nepovratno. |
Znači, živ je ?
I sve štima obzirom na taj složenac ?? |
Živ ali sa drugom pločom sa ebaya, ova od T60 ide u onaj koš o kojem sam pričao :D.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:21. |