![]() |
Citiraj:
Pa mogao si navesti i sa kojom je konfom to tip dobio, kakvim hlađenjem, da li je radio v-mod i slično... Da li je puknuo samo slikicu desktopa ili link na futuremark... Isključi postprocesing i dst u opcijama 05, srozaj sve slidere za kvalitetu slike u opcijama driverima pa pogledaj koliko ćeš onda imati rezu.:) |
Citiraj:
Evo review |
hehe nema 06 :)...ovi je sa coolerom koji je gore postignuto
|
Citiraj:
A cuj kao sto su ti i rekli sve ovisi od ostatka konfe i kolko je sta naclockano ili nije, pa su tako vjerojatno oni sa vr-zone imali neku nabildanu makinu i icjedili i posljednji atom iz grafe. Ali eto posto cu ja svoju sutra detaljno testirat onako od oka mislim da bi mogo imat u 3dmarku03 oko 13k i u 05 oko 6k s obzirom da mi stabilno ide na 580/1120 sa stock hladjenjem. Uzmi jos u obzir da su je oni na vr-zone flashali sa biosom BBA X800XT iako ne kuzim kako posto ta grafa ima 1.6ns memoriju a kolko znam to stvara probleme ako je na ovoj 2.0ns i tako ima niz sitnica koje mi kod vr-zona nisu jasne al nemoj to uzimat zdravo za gotovo. |
hebate kak si ga nagural do 580 :confused:
|
Citiraj:
|
hm to je onda do napajanja? ili do grafe?
|
Citiraj:
|
evo.. i ja sam svoju uredno otkljucao na 16 pajpi i kloknuo sam ju onako iz glave na 530/1000 i skor mi je s konfom iz siga u 3dmarku05 6013 :clap:
defaultni score je 4463 , a s 16pajpi je 4996 :o radi na nekih 50-60 full load quake4 ili cod2 :D sigurno se moze i bolje dici grafa , ali meni je ovo cist dovoljno :o |
hehe valjda samo meni ne radi na vise od 514 :(
|
Citiraj:
Masni salje proc danas,dolazi do veceras,pa javim rezultate!:beer: |
Ja kupio modao i clockao i imam dosta onak razliciti score u 3dmarku 05 varira od 6000 do 6700 :) OC.ana je na 525/561 ali mi se memorija na grafickoj grije boli glava. zna se toliko ugrijati da ne mozes drzati prst na njoj duze od 3-4 sec. btw konfa je u sigu (evo radi sig )
|
Citiraj:
|
btw zasto ju programi vide kao x800pro i jel to ima ikakve veze?
|
Pa jesi fleshao BIOS?
|
pa jesam sve sam normalno napravio i pravi sam bios odabrao. vidjeo sam da i drugima isto pise x800pro.. ali ponasa se sasvim ok samo me malo brinu te temp memorija :) -->by smigl
|
Pa da van iskreno kazen i nisan puno zadovoljan vasin scorom u marku.
Jedino me smigl lipo iznenadija sa 6700 markova. Ja iman hisovu iTurbo i iman 5600 bodova. Sta znaci da nije neka velika razlika u bodovima s obziron da imate 16 pajpa. |
Pa ako si flashnuo onda tako i treba biti:D Kako ti prepoznaj karticu ovisi o jezgri i modelu BIOS-a. Nek te to ne brine.
3D mark je govno. Jesi vidio one moje reze kad sam kloknuo GTO? 6100, samo na clocku. To je malo bezveze, previše je. Očigledno marko pati na visinu takta jaaaako. Više nego na pajpe. Ali, i u stvarnosti onako klokana dere moju XL-ku u igrama, što je i jedino bitno. Hebo marka. Ljep je skok u njemu ali blah, to je ipak sintetika. |
Citiraj:
Pogotovo kad je višlja reza monitora i uključen AA i ANISO:) |
Mislim da FPS i scor u 3d marku nisu linearno povezani, ali nisam ziher.
|
razlika izmedju 7800gt i ove moje x800sad je u realnosti nikakva , ss2 jednako trza, cod2 jednako dobro radi.. :cool:
razlika je sto imam 1300kunelica u djepu.,.. pardon , znaci ipak je razlika :clap: |
Citiraj:
meni na defaultu 7800gt radi na 7000 kad sve oc-am onda se to popenje na 8100 marka ti si svoju clockao do ibera i onda ju usporedujes sa jacom grafom tak mogu i ja rec kad sam sa starom sapphire 9600xt koja se clockala ko mutava drzao 9800 u 3d marku koja je naravno bila na defaultu al ka oc-as 9800 onda mi debelo pobjegne |
Citiraj:
pa izvadio sam 7800gt od leadteka i stavio ovu.. sta oces? sta ne kuzis? score sa klokanom ne dobijem vise od 8000 milja na mojem stroju.. nesto sitno ispod 7000 s neklokanom.. realno, ss2 jednako trza, a cod2 ili quake4 jednako leti.. sta ne kuzis tu? PS nisam bjesno klokao svoju x800.. samo lagano na 530/500 :o |
neznam...
meni ss2 ni da trzne vidjet ces pravu usporedbu te dvije karte kad povecas rezoluciju stavis aa i aniso a cek zsto si izvadio 7800gt i stavio x800gto? |
Evo konacno i ja dosao na red!:D
Otkljucao sam je kao ekipa s vr zone-a,biosom od X800XT,frekva je 580/1120 16x6 bez apsolutno nikakvih artefakata i sve radi savrseno,pogotovo u igrama i 3DMark-u. 3DMark 2005 6819 http://img402.imageshack.us/img402/6...00xt5rt.th.jpg |
Citiraj:
Koji si tocno BIOS stavio, onaj od BBA X800XT sa 1.6ns memorijom? Imas iste clockove ko i ja, a posto mi je danas dosla mema bacam se na benchanje nocas i sutra cijeli dan. ;) |
Citiraj:
|
Oključao pajpe:D
Nisam još ništa klokao,ali za vikend slijedi šamaranje grafe. Samo da me napajanje ne zaje... |
Citiraj:
A da je 1300 kuna razlika, o jeste... |
Citiraj:
jer vecina ss2 je super igriva na obje grafe.. rijecani ;) ...nema to veze s procom :cool: ..razlika s mojim procom i jed2ijevim procom je 500marka.. pa ti racunaj koliko je to u soku, ali blago receno nikakva razlika.. pogotovo kad se uzme u obzir cijena moje matice i proca od 1300kuna, a njegove ploce i proca 2500kn.. to se rijesi blagim klokanjem grafe.. tako da je proc sekundaran u ovom pitanju razlika realna je izmedju te dve kartuse 1500marka.. ali i 1300kuna.. u realnosti posto sam presao i cod2 i ss2 koje najvise napnu obje kartice, mogu reci da je razlika jako mala, nazalost.. cini mi se da ce obje brzo "zastarit" jer ove "nove" igre ih unistavaju.. strah me obliviona :o |
MA nek zastarijevaju koliko god hoće, od ponedeljka se prebacujem sa predobre stare Ti4200 na 6800 vulgaris; i to će ćerati Americas Army u 1280'x1024 max detalji i aa&aniso bar još dvije godine :-) na vrlo igrivim frpsima... A i zapeo mi G15 za oko :-), što se mene tiče neka izađe i Quake 16 u međuvremenu...
|
Koji cooler planirate za GTO? Vf 7700 Cu?
Ja nešto razmišljam o Ati silenceru. |
Citiraj:
i na sempronu imam stock.. :o :clap: |
Imam ga i ja na Winchesteru, ubija me to zujanje.
Ponekad želim :rambo: u komp. Dodaj tome i Ati stock simfoniju i činjenicu da patim od migrene. |
Citiraj:
ali je na podu i sve ok :D |
|
|
|
Igrao sam se sa frekvencijama,tek toliko da ju klokam, radi na 550/1100, stock cooler. radi stabilno.:D
|
Citiraj:
U srijedu mi dolazi VF700 Cu led,pa ocekujem jos :cool: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:11. |