![]() |
Sa 14.9 mi je ocjena Windows expirience pala s 4.1 na 4.0 :D
|
Citiraj:
|
Da ti znas kako to mene *ebe.... :D
|
Ja i dalje nemrem stavit nove drivere :(
čak ni 14.9.2 beta koji navodno popravljaju taj problem sa instalacijom. Ima li tko kakvu ideju ? ne brišu mi se windowsi, a i sumnjam da će to išta riješit ako driver cleaneri nisu |
Citiraj:
Na 14.4 sve radi normalno. |
Ja sam jučer stavio 14.9 i bilo je neko vrijeme ok dok se monitor nije krenuo svako toliko gasiti na 2/3 sekunde.
I skužio sam da se to dešava samo kad npr gledam nešto na YT ili kad je BS player upaljen. Jel imao netko sličan problem? Maknuo sam bio drivere i testirao bez drivera da vidim dal će se desiti, ali nije. Onda sam čak i stavio 14.4 drivere i na njima je trebalo malo duže da se to krene dešavati. |
hd6 serija win7 32-bit - samo sranja s novim driverima (i beta i normal). Polude boje (poljubičasti slika), crashaju se driveri
|
Ako ti je boja ljubičasta - obavezno maknuti DVI-HDMI adapter i uštekati direktno u HDMI izlaz. Vrijedi i za HD7xxx seriju.
|
R9 270,spasili me novi driveri(14.9),prije toga ajme i kuku.Win 8.1 64
|
http://www.techpowerup.com/forums/th...driver.207784/
"omega" driveri, navodno nemau veze sa starim omega driverima ?! vidicemo poslje NDA http://www.game-debate.com/news/?new...%20Performance |
Citiraj:
Nadam se da ce uskoro , jer driveri su im se pokvariti u zadnjih 10ak mjeseci... nisu "u totalnoj banani" , ali znaju imat povremene iritantne bugove. Ja sam sa starijima za r9 270 znao imati problem povremenog pojavljivanja crnog ekrana, bez nekog posebnog razloga, na sekundu-dvije, pa 2-3-4-10-15 dana nista..pa onda isto, blinkanje crnog ekrana bez nekog razloga (rad na desktopu, surfanje, igranje..nebitno, nikakve zajednicke "crte")... doduse, u zadnje dvije revizije vise nema nikakvih problema...vec sam mislio da je grafa za garanciju i da s njom nesto ne valja... |
Citiraj:
evo šta dobijem kao error: http://www.pohrani.com/f/2c/oB/2LFLfZZN/1.png |
Citiraj:
A ovu tvoju grešku "driver stopped responding" mi izbaci jedino kad mi je pokrenut OC Guru od Gigabyte-a, s njim se uredno "kolje" svaki driver osim onog prvog kojeg sam bio stavio, mislim da je bio 14.4 WHQL. To kad ti se zacrni ti se ustvari driver "resetira" |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Onako "zablokira" na sekunde, dvije... onda se zacrni monitor kao da ga ugasim, i nakon 2,3 sekunde se nazad upali i baci mi van onaj error! :nono: |
također, nije to meni zbog nikakve konekcije. Jednostavno loši driveri. Za ovu zadnju seriju grafi i win8 možda jesu dobri, ali meni i mnogima ne
To mi je na 14.9, 14.4 su mi OK |
edit...
|
Citiraj:
Flashao custom bios na kojem sam povisio gpu napon za 0.056 V i stvar je riješena. |
Aaaand... they're out!
Catalyst Omega Javite iskustva :) EDIT: FOOTNOTES: * Intel Core i7 4960X with 16GB DDR3-1866, AMD Radeon™ R9 290X Windows 8.1 64bit comparing launch driver 13.12 vs Driver 14.501. Tests run at 3840x2160. BioShock Infinite @ ultra scored 30.47 vs 36.24 fps. ** AMD A10 7850K with R7 graphics, 2x4GB DDR3 2400, Windows 8.1 64bit comparing Catalyst 14.2 vs Driver 14.50. In Batman: Arkham Origins @ 1080P, PHYSX=off GEOMETRYDETAIL=normal DYNAMICSHADOWS=normal MOTIONBLUR=off DOF=normal DISTORTION=off LENSFLARES=off LIGHTSHAFTS=off REFLECTIONS=off AO=normal we see an uplift from 34.96 fps to 45.2 fps. *** Compared to previous driver release - See more at: http://community.amd.com/community/a....vIKxm7gC.dpuf |
Pokrenuo s posla 3d mark doma nekih 7-8 puta
Rezultat grafike je za cca 100 veći - 8754 vs 86xx GPU se zagrijava za cca 2 stupnja manje u odnosu na non omega drivere Još ću probat u igrama kasnije |
Citiraj:
|
na gigabyte r9 280x windforce, nemam više 5850
|
a jel se kome dešava da sa 14.9 driverima monitor ode u standby nakon x vremena, kod mene slozeno 10 min.. i ne mogu ga probudit.. vidi se neko pozadinsko svijetlo (crno sve) i to je to.. moram ga ili rebutat ili ga zahebem pa ga preko tipkovnice bacim u standby i vratim u žive. Pošto imam SSD pa to ide brzo. Ali me nervira
Grafa Ati XFX 7850 1GB |
Oće to, probaj ove omega nove drivere, piše da su to riješili.
|
mislis na ovo 14.11.2 Beta >>> omega ?
Ili je omega ono što je nekad bilo non-offical za ati kartice.. malo sam prestao to pratit, paaaa |
Imaš na prošloj stranici link, a i ispod ove teme je netko već otvorio temu s tim. 14.12 Omega piše.
|
ja s omegom nemam više takvih problema
o porastu perfomansi nebih znao, jer mi nije ta konfa za gejmanje, nit bi radile baš nove igre |
Citiraj:
Citiraj:
Inače ne stavljam CCC, tako da nikad ne bih ni skužio u čemu je problem. |
Citiraj:
uopće ne vidim razliku između 6400 i 6500 |
I meni je bilo automatski na 6400K. Postavke na monitoru su na 6500K, a spojen je preko HDMI/DVI kabla.
Tu razliku neces skuziti na svakom monitoru, a u tome i je "problem". E sad, jel to mora bit tak vidljivo ili ne, nemam pojma. Probao sam pomicat skalu od 6300 do 6700K i vide se razlike, ali samo na sivoj podlozi koja je onda crvenkasta. Citao sam sad malo o tome i identican problem je bio kod svih sa crvenkastom slikom. U kombinaciji sa nekim drugim monitorima je problem nestao, a s nekima je bilo isto (default na 6400K, jel). |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:57. |