![]() |
Citiraj:
|
hvala na nagradi, vec se veselo vrti u kompu... :D
|
Godinama pratim forum a sve do sada "giveawaye" sam propustio jer sam ih prekasno vidio.
A malo su i uvjeti loši. Tko ne kaže da ima hrpa "forumaša" s 2-3-4 nicka na forumu sa svega 10-ak ili manje postova pa masovno s tim nickovima se prijavljuje. Onda prijavljuje sve moguće rodice i susjede. Trebao bi biti uvjet kao i na tržnici, 50 postova za sudjelovanje u igri. No da se vratim na temu, iz nekoliko izvora došao sam do kontradiktornih infromacija koje su sve R7/9 kartice. Je li točno ukupno 13? |
It's that fast. |
Citiraj:
|
Čitajući što pišete, sve sam sigurniji da sam jedini točno odgovorio na pitanja :D
|
Samo službenu AMD stranicu priznajem :p
|
Samo Švabe. :D
|
Nadam se da će mi se potrefiti :D
|
"Evo brale san in posla i ja kartolinu, bez ikakve priše" - sa zvukom sirene naravno (skoro sam odgodija za sutra :p)
|
Taman poslao, ja sam odgađao od četvrtka. :D
|
poslano:)
|
ja sam se vodio službenim AMD stranicama što se tiče modela kartica.. ostalo je lako..
sretno svima! :) EDIT: poslao sam dva maila, drugi je poslan pola minute nakon prvog zbog greške u pisanju maila, nadam se da će se uvažiti :) |
Citiraj:
1. GPU radi na 1000MHz a memorija na 1300MHz 2.R7 265/260X/260; R7 250X/250/240 R9 295X2; R9 290X/290; R9 280X/280; R9 270X/270 3.Radeon gold reward,radeon silver reward i radeon bronze reward |
Citiraj:
|
Citiraj:
@baja ja sam se zeznuo, brzoplet, u pisanju ove najjače R9 kartice i zaboravio stavit "2" na kraju.. tek kad sam poslao sam vidio kaj sam napravio.. odmah sam prepravio i poslao opet.. zamisli štete da mi izvuku ovaj prvi mail :D |
Citiraj:
Moja je, moja :lol2: |
Citiraj:
|
jel je tko brojio Ruby reward? :)
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
I ja san stavio 1000/1300 :roller::roller::roller::roller::roller: |
Citiraj:
Mi nismo čitali isti članak ili? |
Decki radite od muhe slona. Link vodi na /en-gb stranice i priznat ce odgovor.
Citiraj:
|
ja san stavia i ruby reward ,jer pise na sluzbenoj stranici xD
|
I mora biti Ruby - on je dio “Never Settle Forever” programa
|
Ako je Ruby onda je i The Power of 3
Poslao mail sada. Mislim da je ovaj put nagrada moja. Ipak, već više od 2 godine nisam ništa dobio. |
Citiraj:
Otvori XFX stranicu pa će ti biti jasno ;) |
Citiraj:
Duple acc. provjeravamo i inače, nevezano za nagradnjače, tako da je vrlo mala šansa da to netko napravi. |
Citiraj:
Core clock 1000MHz memory 5200Mhz (efective) |
Opa 5.2 GHz :) Otkud 1300, ne znam, ali eto. Treba provjeravati uvijek. Nikad ne znaš gdje se kajla skriva :)
|
Ajmo opet sluzbeno, pise lijepo:
Citiraj:
|
Sada kada osvojim, a u ponedjeljak mijenjam broj mobitela...dobro da provjeram forum svakih par sati :D
|
Ako u recenziji postoji tipfeler, ne znači da je to točan odgovor na pitanje :D
Ionako kaže u pravilima Citiraj:
Citiraj:
Čuvam još jedan trik koji nitko nije skužio za sam kraj, saznat ćete u 0:01 ;) Nadam se samo da će sve biti pošteno, bez ustupaka polovičnim odgovorima. |
Citiraj:
ruby rewards je kako se čini kategorija sama za sebe,to nisam odmah ni primjetio nego sam sad našao isto se nadam da će bit sve pošteno,ja sam samo gledao ono šta mi je sami pcekspert stavio pod nos,ako su se oni zaje**** ja tome nisam kriv |
Ne znam što ti nije jasno. 1000 i 1300 je krivo. Točan odgovor je 1000 i 5200
Ajde da font nije 36 čim dođeš na XFX stranicu. Sve se provjerava nekoliko puta ;) http://s26.postimg.org/9aqjksbwl/XFX.jpg http://xfxforce.com/en-us/products/a...n-r9-280a-tdbd |
Citiraj:
Ovo je moja kartica http://i.imgur.com/9Si9L00.jpg a ovo iz članka http://i.imgur.com/8cYTImO.png |
Citiraj:
točno je sve,1000 i 1300,1000 i 5.2 Gbps ili sve skupa |
Sad idi na link koji sam stavio gore i vidi tko označava efektivnu kao Memory Clock, što se i traži u pitanju. Nigdje se ne spominje efektivni ili ne-efektivni ni u pitanju :D
Citiraj:
Greška u postavljanju pitanja, vjerojatno će priznati oba odgovora (1.3 i 5.2) |
Citiraj:
|
to ivan sebe tješi :D a neće dobit karticu nego ja :D
|
daj onda sve istresi šta imaš kad si već dosadan,sad me već zanima:D
ne kužim pojam efektivna memorija i zašto se množi baš sa 4 koja je još kartica kod r7? |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:09. |