![]() |
Ova tvoja ploča Soltek SL75FRN2-L Golden Flame je druga priča.Ona je bila moj prvi izbor,ali je tada nije bilo za kupiti,a bila mi je žurba,a žurba je neprijatelj... I ova moja je zaista u tom rangu vrlo solidna,možda sam prezahtjevan.
|
Citiraj:
inače ja sam presretan s ovom pločom...iako mi jako fale volteže iznad 1,85v....da ima do kojih 2,0-2,1v vCore i rupe oko socketa...ne treba mi više :D evo slika ...e da na 250 je mema na 2,5 a ne na 2-2-2 jer ipak je 3,2v malo za bh6....ali na 249 ide na 2-2-2 :confused: |
...evo što sam mogao izvuč sa 1,85v od mobilca....
započinje bootat i na 2.6GHz ali ipak je 1,83v premalo (ploča undervolta vCore :fuming: ) no mislim i da je 2,56GHz dosta...ali se grije ko sam vrag :D |
Solidno,ja sam uspio bootat na gotovo 2.6 GHz ali više nemam pojma koje su postavke bile,a bilo je i nekakvo zračno hlađenje(ventilator je urlao),mislim da je bio volcano 11.Isprobao sam puno vent. hlađenja,zalmana nisam mogao staviti pa sam završio na BigWateru.
|
...ma ide on više na ploči koja daje preko 2v....
ja imam TT10+ -> polirana baza i 80mm vent I kao što sam rekao ubija me kaj nema rupe oko socketa :grrr: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:17. |