![]() |
Ja sam imao Lanboxa HT i nije to lim tak pretanak. Ja bi rekao da je u rangu novih Chiefetec kućišta tako da to nema problema nekih s tim. Ko kaže drugačije, nezna o čemu priča. Kakva su TT tower kućišta, neću sudit, nisam ih nikada imao.
Recimo, meni kod odabira kućišta za HTPC bi prvenstveno ulogu igrao dizajn(osim ako nema nekih specifičnih zahtjeva što se veličine tiče), a onda sve ostalo. Jer u toj klasi, iznad X novaca, nema toliko (izrađenog) lošeg kućišta da se nebi unutra mogle stavit komponente. Isto tako mi nije bitno hoće li procesor bit na 45 il 52 stupnja, bitno je da je dovoljno tiho. Neznam, ja sam imao prije neko A+ CS3 kućište za 400kn i bilo mi je ljepše od pola ovih spominjanih u temi, i opet je unutra sve ok radilo, temperature su bile ok, buka isto tako. Nije to bio lim debel ko na ovim 1000kn+ kućištima, al daleko je to od škripavog, samo što se neraspadne kućišta kako bi se moglo zaključit da je to TT-ovo kad se čitaju nečiji postovi u ovoj temi. |
Citiraj:
antec na tom istom boku ima 2 x 120mm... pasivni htpc s tim napraviš ko iz šale, diskovi su odvojeni pregradama i hlade se čistom konvekcijom jer je kejs ispod diskova mesh što bi reklo da ne utječu na mbo, isto kao i psu. zalmana nisam slagao iz prijespomenutih očitih razloga. staviš neki tower kuler i usmjeriš ga prema exhaust ventovima. Citiraj:
|
Sisa. Nije plahta lima. Debela komadina lima je i bolje je rješenje jer kad ju makneš imaš odmah pristup i sa boka.
|
jer inače moraš taktički pristupat kejsu sa boka... DA TE NE VIDI :D
|
Daj živcirate me. :D
|
pa naravno da ima kilu i po kad ima bočne stranice :D
|
Imam ovakvo DH202 kučište oznake VJ80011N2Z - ono s manjim LCDom (ovo je VJ80051N2Z) i mogu vam reć da je veeliko.
Ventilatori nisu jako glasni ali odma van s njima ak mislite gledati film potiho, bez zujanja iz kištre. Može se ugraditi i pasivni hladnjak (stane scythe ninja mini rev. b uz malo uradi sam majstorije) za stvarno tih htpc. Maska odaje dojam kvalitete izrade u rangu njemačkog tenka, osim donje ladice koja je dosta mlohava. Najveća mana mu je LCD grozota koja blješti k'o betlehem, lošeg je kontrasta, a dosta ljudi se žali na nemogućnost gašenja istog nakon gašenja računala. Iako u softwareu postoji opcija isključivanja i kod mene šljaka, vele da ima veze sa napajanjem, pa oprez. Problem blještavosti LCDa je rješiv naručivanjem polarizacijskog filtera direktno od proizvođaća LCDa (soundgraph), a mene zanima dali i ovaj model sa većim LCDom ima takav problem? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:49. |