![]() |
Ogroman pad frejmova kada odloada map-u i treba ući u igru.
Ono, padne na 0 FPS i stoji tako 7-8 sekundi, jebeno živcira. :nono: |
ma dobro, to je i do igre i nesposobnih programera da igru prilagodi za PC hardver.
ali druge stvari su retardirane kod ATI-ja, npr. taj lag gore desno vec sto godina, a mene osobno iritira i glomazan i spor ccc. djabe ti odlican hardver kad imas los driver...i tako vec otkad su usli u 3D utrku... |
Jedina stvar koja mene iritira je CCC, ali to je više do Microsofta, koliko sam shvatio, traže da bude pisan u .net-u da bi driver mogao biti WHQL certificiran
|
Izasao novi hotfix...
AMD Releases Catalyst 11.5b Hotfix Update Citiraj:
|
Sada ce jos rec da moram stavit friške windowse i 11.5b drivere da se makne mouse lag
|
Evo ja sam stavio taj hotfix (pregazio jednostavno preko starih drivera, budem uskoro nove Windowse stavljao pa sad radim kaj me volja i ne pazim :D) i taj mouse lag je napokon nestao. Prvo sam mislio da sanjam no izgleda da su napokon to sredili.
|
da li za instalaciju trebaju 11.5 driveri ili 11.5a hotfix ili samo ove 11.5b opičim?
|
Samo opiči ove 11.5b... Ali prije toga deinstališi stare i počisti Driver Sweeper-om.
|
Instalacija prošla u redu ... ovo mi je prva nadogradnja od 10.11. ... problem je što mi u informacijama sad stoji Catalyst Version 10.2 ... wtf??
|
Napokon mirišem dobre drivere, osim tog iritantnog mouse laga sad vidim da mi je i average fps u Dirt3 narastao skoro za 5. :)
|
Citiraj:
|
ja imam isto taj mouse lag u desnom gornjem djelu ekrana ali ne smeta me toliko a što se tiče igrica ovaj 11.5 driver ok se drži igre rade mrvicu bolje nego stari driver :Dali opet ne kužim kak nvidia ima fakat zakon software development team a u ati samo tardovi rade pa mislim kaj ovi u amd ne kuže da im fakat driveru se česme?Ili je to neki trik kao zajebavat ati usere ili su ovi fakat nesposobni!
|
Citiraj:
Ovima iz Nvidie je lakše jer se ne moraju zezat sa kvalitetom slike, nije bad ni ako se pola ne iscrta |
aha a mislim bilo bi napokon i vrijeme da izbace neki driver koji če stvarno boostat performance onak kako treba da cijelu grafu iskoristi 100% a ne sve ovo do sada svaki novi driver sa starom verzijom nečeg unutra!
|
Pa ovi AMD Catalyst 11.5b hotfix su veliki skoro 200 Mb!!! što su to sve natrpali unutra?
vratit ću se ja lijepo, kao Neo, na starije drivere ..nekako se i meni čini da su ti 10.5 bili ponajbolji... kao da sam zaboravio-dok sve radi kako treba ne mijenjaj.. |
Ja sam dobio fini boost što se FPS-ova tiće u BFBC2
Dobri su mi za sada, lag je još tu, i temp je od 38°C do nekih 45°C u Idle-u, |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:22. |