![]() |
Citiraj:
nikakav overclock....imam intelovu matičnu 915PGN..smeće... btw, ovo dolje je kad je idle i kad je uključen fan control u BIOS-u.....na load je CPU 59-61 °C, dakle malo bolje od intela (također sa uključenim fan controlom)...zapravo, razlike nema između freezera i intelovog hladnjaka sa fan controlom (s tim da je intel malo tiši od freezera u idle a u load bučniji..... Freezer 7 u idle modu MBO 37 °C CPU 48 °C Aux 36 °C GPU 40 °C GPU okolna temperatura 42 °C Hladnjaci CPU 796 RPM Naponi CPU jezgra 1.30 V +2.5 V 1.48 V +3.3 V 3.32 V +5 V 5.18 V +12 V 11.88 V ....bez fan controla freezer hladi jako dobro: idle/load--> 40/52 ali tada se vrti na cca 2500 rpm-a i dobro se čuje.....i još nešto, s intelom se čulo kak mlati zrak..više neki zvuk nalik glasnijem šumu..a freezer i šumi i "zuji"..... kao da minijaturni elektromotor radi u mom kučištu.... tko hoće dam ga za 100 kn pa nek proba :D mislim da su za mene bili bolje opcije Thermaltake Big Typhon ili Coolermaster Hyper 48.....to su hladnjaci koji su jako tihi po svim testovima i iskustvima ljudi na netu a solidno hlade (za one koji ne overclockaju odličan izbor jer su stvarno tihi)....trebao sam malo bolje gledati po netu i onda bi znao što je najbolji izbor za mene......odnosno, jeftini i tihi hladnjak ne postoji....tihi i solidni hladnjaci koštaju cca 300 i nešto kuna, dobri hladnjaci koji dobro hlade jednostavno nisu tihi --> bolje performanse = više buke |
gnomisa : goood : upravo tako
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:17. |