![]() |
Meni je na 10.6 pomalo štekalo,zapinjalo neznam dali je to samo meni ali kad sam stavio 10.7 prestalo je (moj komp)
|
prešo na 10.7 i ne vidim nikakva poboljšanja, sve isto ko i 10.6...igrice ne pamtim fps pa ne mogu usporediti
|
imam problem, pobrisal sam stare drivere i u safe modu takoder, sa sweaperom i cleanerom, te ulazim u winse i samo mi stoji ekran sa onim logom! cujem zvuk da je uso u winse al slika ostaje, stisnem gumb za gasenje i opet se cuje log off ali slika ne mrda dok se ne iskljuci komp!
jel zna neko kak da to rijesim? hvala u safe mod mi ide, cak mi i komande u windowsima rade preko tipkovnice samo kaj mi stalno stoji tac boot crni ekran sa w7 logom. Riješeno! |
Safe mod i restore. Probaj i grafu prebacit u drugi slot.
Ja nisam nikad tako brisao drivere osim kod prelaska na nvidiu i kontra. Nema potrebe a i gubim sve postavke i profile. |
Ma ovi programčići su mi pobrisali nekaj i sve se sje...premjestil sam karticu i vratil, ok je sad. Ma nikad mi to nisu naravili eto sad 1. put!
|
kakva je situacija s control centrom, na starijim driverima kad god namjestim AA u control centru u igri mi je kao da ga nisam upalio
preloše dok sam imo nvidiu nisam imo taj problem... |
Evo imam problem, kad instaliram 10.7 drivere, popuni se do pola i kaze da je neki logo test pogresan, tj da mi graficka nije kompatibilna sa ovom verzijom drivera...
imam 4870x2, prijasnji driveri 10.6 i nije javljao problem.. izabrao sam desktop racunalo, ati radeon hd series, ati radeon 4xxx series PCIe hvala unaprijed |
Citiraj:
Jednostavno driveri ne valjaju za cf. |
pokusao sam se opet prebaciti na 10.6, ali nekim cudom opet taj logo test...
kad sam prije stavio 10.6 nije izbacivao to dali neko zna kako to rijesiti? hvala |
jesi očistio driver sweeperom?
|
Citiraj:
ako je potrebno to napraviti reci. |
|
Citiraj:
moze samo jos malo objasnjenje, da ga pokrenem ocistim driver i onda instaliram ponovo taj isti driver ? |
ovako, odeš u safe mod, pokreneš driver sweeper, tamo odabereš ATI bla bla, i izbrišeš ga
onda restartaš, odeš normalno u windowse, i instaliraš 10.7 il koji god već hoćeš |
@SLEID
Obavezno prije svega napraviti uninstall drivera, driver sweeper sluzi za ciscenje ostataka drivera (fileovi i folderi) a ne deinstalaciju (to moras sam)... |
ja nisam nikad deinstalirao, samo sam očistio driwer sweeperom i sve je maknuo
|
deinstalirao sam prvo, skenirao sa DS-om ali kada stisnem clean, program se zaglavi za oko 5sec :S
dali mogu otici direktno u te foldere i pobrisat te fajlove? |
Citiraj:
uglavnom instalirao sam 1.7 ali opet se pojavljuje da je nekompatibilno s 4870x2... windows logo test failure, ali sam ipak instalirao. dali mislite da ce bit nekih problema s grafickom zbog toga? i dali ima neki drugi nacin da se to rijesi jer mi se prije nije to pojavljivalo jer sad svaki put kad skinem novi driver uvijek ce to dolazit... hvala |
Ja sam tek danas skužio neke promjene u odnosu na 10.6 a oni su slijedeći:
pošto se ja igram na full postavkama a to znaći reza 1902x1080 AA i AF do kraja i sve na high(konkretno BFBC2) do sada sam na tim postavkama imao između 50 i 90FPS-a a sada sa 10.7 imam od 2-40fps-a a prosjek je uredno niži od 30 dakle više nego 50%, možda drugima nije tako strašno jer sam skužio da rijetko tko igra na full AA i AF postavkama! Bilo kako bilo ja idem natrag na 10.6 pa da vidim dali je tome stvarno razlog u 10.7 driverima! Pozz. Edit: Skužio sam u čemu je problem, naime kada uđem u igru CORE CLOCK je na 400 a MEMORY CLOCK je na 900 e sada je problem u tome da neznam kako riješiti ovja problem! Učinio sam slijedeće, vratio 10.6 drivere(nije pomoglo), maknuo sam i CCC kompletno i opet nije pomoglo! Ideje!? Edit2: Riješio micanjem svega što je imalo veze s 10.7 driverima i vratio stare 10.6 i sada je sve po starome! Ali svejedno mi je ono misterija sa Core i Memori Clockovima! |
Klokni je u afterbrneru sa malo extra volta,. možda nakon toga dođe k sebi
|
kad je već riječ o driverima, samo jedno pitanje :)
koji su najnoviji AGP driveri? |
Citiraj:
http://support.amd.com/us/kbarticles...AGPHotfix.aspx |
Treba mi za powercolor x1950 pro, posto mi powercolor driveri bacaju out of range
|
Njegova nije navedena,piše HD 2,3 i 4xxx range. Moglo bi biti problema. Ja bi pokušao sa instaliranjem tih sa original CD-a i preko njih puknuti neke postarije,npr 8.nešto ili 9.nešto najdalje.
Iznenadilo bi me pomalo kad bi kartica iz doba X1950 serije dobro reagirala na 10.7 driver. |
Citiraj:
zadnji driveri za X1950 Pro (i sve ostale DX9 modele) su 10.2 legacy. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Imam problem otkad sam prešao sa 10.4 na 10.7 drivere. Kada pokrenem neki film u MPC HC, pojavi se samo crni ekran umjesto filma. U igri je 4870 grafička. Jel ima netko rješenje? Ili da se vratim na 10.4?
|
probaj otvoriti isti sa VLC playerom.
|
Radi i sa VLC-om (1.1.2) i sa WMP-om. Samo ne radi sa MPC HC-om, slike nema, zvuka ima. Win 7 x64 je u pitanju....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:13. |