![]() |
grafa je klokana preko katalista i nakon stavljanja 10.6 memory clock je stalno bio na 1100mhz - dodatno grijanje mi ne treba !
|
Citiraj:
i zna li netko koliko je max odnosno max normalna temperatura u idlu odnosno na ful opterečenju 5850 ako se radi o grafi na kojoj su tvorničke postavke,znači niš nabrijavano. znam da če biti odgovora da to ovisi o pun k.... uvjeta,ali nekakav max mora postojati,do kojeg grafa normalno radi,nigdje to nemogu naći. |
Trenutno idle mi je oko 40-44, ovisno o danu/vremenu.. Potpuno razumljivo s obzirom na ove vrucine + sto cooler vrti na defaultnih 21%...
|
Citiraj:
|
To su najnormalnije temperature, dobija bi par stupnjeva niže da spojiš i bočni vent na CM 690. Taj je najglasniji, istina, ali ako dobro dampaš, može se i to podnijeti.
|
Citiraj:
|
Evo naišao na problem u C&C 3 efekti su kockasti s ovim driverima:(Vratio 10.4 i sve uredno radi.Jedina igra s kojom imam problem.
|
Napokon najavljen 10.7 za 26.7. A jesu bili lijeni da riješe tu hardwersku akceleraciju u VLC-u!!!
|
Citiraj:
možda su uspjeli riješiti i problem sa porastom temperatura na nekim karticama (kao na mojoj XFX 5850)zbog čega sam sada na 10.3 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:31. |