![]() |
Citiraj:
|
Dječaci, vrijeme je da odrastete. U međuvremenu puštajte koje kakve markove i uživajte.
Veli meni moj sin prije neki dan da se nijedan tata od frendova iz razreda ne igra na kompu osim mene. I da mi je to frustracija iz djetinjstva jer tada nije bilo kompova. Vjerojatno je u pravu i sad ga idem potjerati sa stroja i odigrati si malo HL2 na mojoj jadnoj i truloj grafi. Istina malo mi je čudno da se komp uopći i pali sa takvim govnom od grafičke. Valjda imam sreće ili mi je netko greškom prodao radeona pa ja to ni neznam. Ajde sada dosta sranja po forumu i ne pišite pizdarije jer ljudima dajete krive informacije. Ovaj forum ne služi pričama ko ima većeg pimpeka! |
informacija da je 9500 modana jača od
5900xt je točna.sina nemogu otjerat od kompa veći je i teži (ja sam 185 visine, sa 104 kg) .dali igram radi frustracija nekih neznam ali hebe mi se kad to volim a i lakše je nego seksat.prema tome -dečko mir rasti. |
pitanje?? ko je stariji i gazda :broj 1 ili Grunf :D :D :p :beer:
|
Citiraj:
A mene bu moj sin stigel u visinu uskoro (190), ali do 115 kila mu ipak treba još puno pojest i pive popit!:D |
I kažem ja tako Napoleonu ,pojaviće se nekakve kutije sa nekim kartama crtaćicama nešta-9500, 5900 ŠTA VEĆ SPAVATE BOBEEEE!!!!:) :o
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:28. |