![]() |
A dali stvarno puno trosi kao sto svi kazu ? jer 240W na techpower up a 9600GT 181W zar nije velika razlika a to je idle i da gresku sam napravio u mene je maticna P5B-Mx
|
Eh to je da vise trosi, HD4730 zahtjeva 2x6Pinska adaptera, a 9600GT samo 1x6pinski adapter, pa ako ti je do potorsnje onda uzmi 9600GT ;)
|
Jesam dosadan ali sta cu vam ja :D dali Codegen 400w moze ovo gurat ili da uzmem vec navedeni ATX PowerLine 530W jer znam da msi chinese nemoze gurat nit gt9600 nit hd4730 ponarucito
|
Na koju semu 2xpin,pa to je slabije od 4850 koja ima 1 6pin???
Glupo su to napravili... EDIT:Pa to je slabije i od 4770 onak,WTF? |
Ali je cijena dobra mislim ja u cijeloj bosni nemogu nac hd4850 ispod 250Km a da je meni dostupno xD tak da i nije lose
|
Jesi probao dignut taj svoj E2160? Vjerojatno ide na 3 GHz bez veće muke. Nekako mi to baš nije veliki skok s 2160 na 5300, ako se uzme u obzir s kojom grafom će radit.
|
Jest pomak kad uzmes u obzir da ovaj radi na stock 1.8 a ovaj na 2.6Ghz a i po skoro svim testovima je jaci od e4700 na istim taktovima kao e5300 a primjerice ako je jaci od e4700 logika da je lupam nekih 15% bolji i od e2160 :), pa dobro svako ima svoje misljenje i cijenim ga ali meni procesor tipa e7400 netreba ili e8200 jer nebih mogao ni iskoristit ih za nesto heh
Kolika je razlika izmedju ati 4730 i 3870? |
ati HD4730
pozz
kako da isprobam da li radi? naime, komp se nije htio dizat sve dok nisam maknuo grafu iz maticne sad komp (ne moj) radi sa grafom integrirkom, a frend mi dao ovu. pitanje glasi, ako je ja piknem u moj komp jel mogu sta zaje**t na svom ako je grafa ipak neispravna napomonjem da je vent od grafe bio jako prasnjav sto sam ocistio i isprobao ga na 12v i uredno vrti prvi znaci "neceg su bili da se komp restartal, pa se dizal ponovo cca 2-3 dana je tako bilo |
Ne možeš ništa spalit ako je grafa neispravna. Kvar će se manifestirat na ovaj ili onaj način, možda se da srediti.
BTW, daj više info o grafi i kompu, ne bi škodilo :) |
moj je u moj komp i to bi mi doslo ko budali samar da radi :-)
powercolor hd4730 512mb gddr 5 128 bit je ova grafa mene strah da nekaj ne zajeb... |
A nemaš kaj zjahat. Ugasi komp, 4350 van, 4730 unutra, upali komp. 5 minuta posla.
Javi kako je prošlo :) |
Citiraj:
|
ovak
4350 van, ova unutra i sve mrtvo... kao da nema struje spojena oba 6 pinska konektora ova van, 4350 nutra i sad tu tipkam :-) grafa je za smece jel tak? ps: jel ima veze sto mi na dodatnom napajanju za proc ima 2x4 pin a ja imam spojen samo 1 2x4 konektor? jel mogu iskoristit jedan od 6x od grafe posto imam tri pa dva pina budu vani :-) glupo ali.... |
Citiraj:
Pojasni ovo oko proca? Imaju dva 4pin konektora na ploci, a imas spojen samo jedan? Jesi li isprobao grafu kod nekog drugog u kompu? |
ati radeon powercolor hd 4730 problem
pozdrav, ja imam hd powercolor 4730 , ali ima samo jedan 6 pinski konektor , nije stara ni godinu dana, na početku je radila normalno ali u zadnje vrijeme ima black outove i ispušta čudne visoke zvukove u skoro pa svim igrama, moram sve postavke staviti na minimum i rezoluciju na 800x600 i tek onda se koliko toliko da igrati ali ponekad se i na tim postavkama događaju black outovi, prvo se na par sekundi zacrni monitor i onda sve duže i duže do dok se ne izađe iz igre :/ zna li netko o čemu se radi? hvala unaprijed
|
Možda ti ventilator ne radi !!!
|
ventilator radi, a kartica se svejedno pregrijava :/
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:18. |