![]() |
Haha. Citam i ne vjerujem, al ste ga zaspamali majko moja. Bit ce svega kad Tor dođe. :D
|
Aj tiše malo, nemoj da čuje. ;)
|
butre su prosijek... :kafa:
a novo nisam zamijetio ništa extra:kafa: |
Ajde da nejdemo u offtopic, bacite oko ovdje:
http://forum.pcekspert.com/showthrea...93#post1300593 Mislim, jel vam se čini čru ili fejk? |
Kad se u obzir uzmu razni ULi čipseti koji su podržavali CrossFire i SLi, pa razno razne (softverske i hardverske) modifikacije nVidijinih čipseta, ovo od ASRocka je samo još jedno u nizu rješenja, tak da nema mjesta čuđenju ili sumnji.
|
Citiraj:
Kako bi moj kolega rekao, hebes trebu koja ima noge kao Roberto Carlos :D (lijeva naravno). Svake godine sve losiji izbor djevojaka i sve vise grafulja na jednoj maticnoj proci :) |
nemas pojima, bolje da ljulja nego žulja :D
|
Ta izjava se ne odnosi na listove i kvadricepse :D
|
pa bome je i gore malo jaca :D
|
A ne odnosi se niti na grudi, jelte... :D
|
Nisam neki fan msi-a al makar nešto dobro od njih :D
http://pce.hostili.com/images/girls030_fullz00c.jpg |
Ardkor :D
Ajde nek se javi onaj ko je sliko one gabore :D |
Pa hebo vas otaci ćoravi. :D
Ajde sad cijela ekipa PCE-a koja je isla tamo sa fotoaparatom neka se dobrovoljno javi, nećemo vam ništa. :D |
Osim što ćemo u sigove okačit vaša imena kako ste slikali gabore :D
Pa nek bude Zna se! :D |
e ove msi-jeve su vec prave gepufne :D
|
Imam ja ove s MSI-ja, ali u nešto čednijem izdanju. Doduše, furale su neke totalno lijeve majce, pa mi nije baš najjasnije odkud na ovoj fotki s MSI-jevim računalom.
I da, sigurno nisu bile cijelo vrijeme na MSI-jevom štandu jer sam ja tamo bio dva dana i sigurno bih primjetio ovako nešto. :D |
Citiraj:
|
Krivac sa fotićem sam bio ja, i ove dvije definitivno nisam vidio, a bio sam tamo od utorka do subote:beer::hitthewal:
UPADTE: Ma vidiš da je privatna zabava, u kuhinji iza zatvorenih vrata :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:59. |