![]() |
1 privitaka
Citiraj:
Kolko ja znam, u 3d marku x800 xt, pere 6800 ultru. evo, sad ču nać... Koja je uopće razlika između x800xt i x800xt PE?? Evo graf |
razlika između XT i XT PE je samo u taktu XT=500/1000
XT PE = 520/1150 tako nešto mislim ! |
3d mark 01se 65oo (bez ikakvog oc-a)
3d o5 => cca 1000 (ceka se albatronka 6600 iz ve-mila pa cemo vidit) |
Kanta iz sigha
A definitivno ide više, samo sad trenutno nemama vremena da se zajebavam s tim http://onfinite.com/libraries/166330/deb.jpg |
@ VEx - Nice.:D
Kolko opereš u 05 marku?? |
ma nemam "cijelu" verziju tako da ga nisam još tjerao, al čim nabavim odma ide install.
Bash i mene zanima:) |
1 privitaka
Uspio sam i ja neš navuć!
Sad sam happy :D |
U sigu je sve... Jel zna tko gdje ima za kupit VGA silencer rev3? To mi jednio može malo poboljšat scoreove
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali to je za sada samo moje misljenje! |
Citiraj:
Al još ću malo razmotrit mogućnosti. Božić je, pa malo jureka ujak, malo jureka stric, baka i djed, i još malo mojih jureka i na kraju ću još i 6800 gt uzet!!! |
Ja se isto nadam tak nekakvoj "bozicnici", treba mi jos 512 rama, a i 2 120mm ventilatora pa da si zbusim rupu na boku od kucista!
|
1 privitaka
Na 560/1120 (ostatak konfe u sigu).
Eeeeh, da joj se mogu jos 4 pipelina otkljucati... |
a da meni hitno treba još 512 XL-a i Dremel! :( :(
|
Citiraj:
Al i ovak je perjanica!! |
Iz Rijeke sam ,a tamo nema nigdje za kupit VGA silencer... Jel ima links u Rijeci..Mislim da ne.:confused:
|
Ima kod ekonomske škole jedna trgovina, točnije preko puta ulaza u policijsku, na kutu one zgrade na raskršću. Odmah do nje je trgovina sa moto opremom.
Sve naručuju iz zg, cijena ista, dolazi drugi dan (ja kupio fotrona, enera120, silencere, sve iz linksa piše na naljepnici....) |
Citiraj:
|
13500 :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
6800 gt je bolja kupnja, al ko ima para nek izvoli... |
Citiraj:
Ouch, ako nema previse lik para, onda se po meni grdo zajebo. 6800GT vs. ultra bas nije neka razlika, a cijena brrrrrrrrrrrrrrrrrr. |
dečki nije lord od jučer ;)
samo da se dokopa lemilice i išlo bu to 500/1300 ziher :D ako mislite da brijem pogledajte ko je mod na OC dijelu :) nije to bezveze :beer: |
I DID IT
12052 :beer: Konfa u sigu!
|
Re: I DID IT
Citiraj:
|
Citiraj:
|
10768 default, 12161 (425/1130).
konfa u sigu EDIT: sa 66.93 |
2650 na mobility radeonu 9600 sa 64 mb i xp 2500
|
Intel Pentium 4 520 - S775 P4 2.8GHz@3.23GHz Albatron PX915G Pro (1.24 BIOS) Kingmax SuperRAM DDR433 512MB@2.5-3-3-6 Gainward 6600GT "GS" GLH@560/1250 ForceWare Version 66.93 |
Decki moze jedno pravilo??
Obavezno napisati s kojim driverima su izvedeni testovi! |
aha ,...na 560 Mhz ..cool
|
IvanCro: Samo 560?
Meni moja leadtekica na 580/1200 pegla GLH kolko kosta mora ici na 600/1300 :D |
ja sad moram reinstalat doze, kad to napravim onda idem na Benchanje sa svim dostupnm driverima i radim lejstvicu 3d mark i ovisnost o ostalom hardweraju... Bas me interesira kolko tocno posto je VGAača krvia za skore a kolko ostatak, svi 3d markovi ce biti, 05,03,01 stavio bi i 3dmark2000 al ga vise nemam a neda mi ga se trazit...
|
Citiraj:
Imam Zalman VF700CU i kad sam ga montirao nije uopće smanjio temp. od original coolera. Sumnjivo mi stoji na kartici... Za sve one koji ga imaju -> Da li kad ga montirate stoji fiksno ili ga možete malo micati/rotirati po jezgri? Po meni stoji jako labavo. Trebat ću u radionu i malo prepraviti |
oš savjet ...
zaboravi te NV5 i sve druge...i montiraj si kakav aluminijski jeftilen,...napravi držaće koji idu kroz rupe i miran si !!! usput...isprobao sam i ja na 1,63, i 1,74 ...nikakveih rezultata nisam imao...samo se grije jače...nije u tome fora... možeš ako ti se da raditi na strujnoj filtraciji...samo RL na ulazu povečava stabilnost pri višim frekvami... trebalo bi pravi stabilizator i odvojiti s diodama od naoajanja...mislim da bi se tamo izvuklo dodatnih 30-50MH... dizanjem napona , barem meni nije ništa dobiveno |
Citiraj:
Šala, sa svojom grafom radi šta oćeš, al ako je misliš skurit, radije je pošalji meni.;) |
Mislio sam prepravit cooler, a ne grafičku...
@tigman: RLšto??? Pojasni malo to |
No dobro, u svakom slučaju sretno.:D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:47. |