![]() |
Citiraj:
|
ma malo su pobrkali postove, moj se odnosio na onog prije tebe :)
|
Evo danas se vratio na XP i instaliro najnovije drivere i nakon restarta me ovo pocelo zivcirati, ovo oko imena ikone na radnoj povrsini, kak se to makne... ja nemogu naci da sam isus...
http://pce.hostili.com/images/8tyz2_thumb.jpg |
|
Neznam gdje se nalazi opcija za iskljucivanje tog ,ali ako imas tune up utilities onda ga upali i odi na system optimizer-optimize your computer configuration- kod visal effects odaberes "maximum performance" i mislim da bi se to maklo!
|
Tek će se onda uključiti... :)
|
Citiraj:
Citiraj:
Max. preformance gasi sve vizualne gluposti i ovu... |
Eo , samo da se nadovežem na svoj post gore,, kad instaliram Drivere sa ccc-om u paketu , CCC se ne pokreće,., a kad ih instaliram zasebno,znaći display drivere pa CCC, onda nema beda...čudno ali je tako...
|
Citiraj:
Poznato mi je to,i ja imam takav problem već od 8.9 ali eto rješenje postoji :D zasebno instaliraš i ko zmaj si. Samo još da natjeram Rivatuner da mi radi na Vistix64,nešto mi je opet počeo blokirati da nemam rivatuner64.sys neki file. A do prije 2 dana sve radilo,ma Vista je zakon.:) Čini se da je ovo problem,ali opet,i rješenje : http://www.tech-recipes.com/rx/1429/...g_enforcement/ A koliko sam čuo i novi ATT su došli,za 4xxx seriju,možda njih probati umjesto Rive. |
Evo od nedavno sam na ATI-ju. Prije sam uvijek bio na nVidiji.
Kod nVidije sam koristio često tv-out. Upaljen mi je bio clone mode i namješteno da kad pokrenem neki film da na tv-u ide na full screen dok na monitoru nije. E sad. Kod ATI-ja imam problema. Znači ako uključim clone kad uđem u neku igru nemogu odabrati veću rezu od 1024x768 (što je max reza tv-outa) i kada izađem iz igre na tu rezu mi promijeni i na desktopu. Kad isključim tv-out onda je sve u redu. Imam na drugom hardu i Vistu koju sam malo testirao a tamo mi čak čim uključim clone promijeni desktop na 1024x768. Toga kod nVidije nije bilo a extended desktop ne želim koristiti. Neznam jeli to samo do 8.11 drivera pa da očekujem da će to popravit ili je to tako normalno kod ATI-ja?? I još da dodam. Testirao sam 8.11 na Visti i XP-u, oboje 32bit. U Crysisu je prosječno kod XP-a 6fps više a 3dmark06 je podjednak. |
Gdje bi mogao skinut CCC 8.11 hotfix (AGP)? Ne mogu naci na netu nigdje hotfix verziju. Ima netko mozda za poslat? 8.11 ili starije verzije
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:59. |