![]() |
odg
Instalirao sam catalist 7.5 i sad sam ga restarto nekoliko puta i sve radi kak treba! Hvala na savjetu!
|
Moram se priključiti ekipi i reći da imam problema sa 8.9. Nakon restarta prođe login ekran i onda ugasi monitor a komp i dalje radi. :wtf2:
Srećom sam ga vratio restore pointom. win xp sa sp3. |
ja sa 8.7 na 8.9, nikakve razlike :)
|
Citiraj:
|
Ljudi, ja sam zbog ovog "gašenja ekrana" na kraju ikrenuo reinstalirat Windowse. U safe modu sve radi, kad maknem driver sve radi, ali sa bilo kojim driverom - crni ekran.
Na kraju sam se sjetio i preštekao monitor na drugi DVI izlaz - i sad sve radi! Nemam pojma zašto se to desilo, ali odjednom mi je (očito) zamijenio izlaze #1 i #2 i nisam to nikako uspio kasnije riješiti (uključujući i reinstall; ne nisam samo zbog toga, ne brinite ;) ). Al eto, možda i vi imate isti problem :D |
To nije problem,nego je to neispravna kartica koja treba ić na reklamaciju.
|
Citiraj:
|
evo i ja pokusao ovo stavit ali...
prvo ovo mi 2x dodje: http://www.imagesforme.com/show.php/167488_prvo.jpg I nakon svega: http://www.imagesforme.com/show.php/167489_drugo.jpg Skinuo sa vise razlicitih mjesta ali nista. U pitanju je Vista 64 bitna... |
da nisi skidal 32bit drivere? :D
meni na 64bit visti sve uredno radi ;) |
nisam...
Skido xy puta i nista,bas sada skidam warcatse 8.9 pa cemo vidjet. Neznam u cemu je caka EDIT: sve isto,znaci nemogu ih kako treba instalkat |
Moraš biti logiran kao admin i imati barem 2.0 verziju NET Framework-a instaliranu.
|
Sve imam ali.
Sada vise nema onog prvog (prva slika) vec dobim ovo: Driver Install: The INF file was not found i nakon toga opet failure... I nemogu sada niti jedan driver instalirat...ajme |
Možeš ući nekak u safe-mod pa mu ručno dat putanju do drivera?
|
nisam bas expert za safe mod... Bio u njemu ali ne snalazimse bas. :hitthewal:
|
Pa sve ti je isto samo sto je reza manja i manje dubine boja, sve ostalo isto.
|
ma da to.lol
Mislio sam na brisanje drivera i to. Sada sam upravo stavio na novo sistem,probat cu sada... EDIT Windowse na novo,instalko 3.5 framework i radi sve kao podmazano. Preporucate jos nesto uz drivere? (znam da postoje na microsoftu neki dodaci za crossfire i to...) |
Kakvi crossfire dodaci? Jel to treba za X2 kartice?
|
Ako nisi skinuo sp1 za vistu,onda treba.
|
Imam SP1
|
Imam i ja nego na ovo sam mislio:
Citiraj:
|
Jeste pokušali nešto od ovoga instalirati na SP1,sjećam se kako sam negdje prije nešto od toga ja pokušao instalirat,ali neda,izbacuje grešku "this update does not apply to your system".
Pa ako netko može probat instalirat nešto od toga,pošto mi komp iz siga nije pri ruci trenutno. |
jeli neko proba instalirat na XP za grafičku HD2600XT? ako je, ima li ikakvih problema?
jer mi je skoro svaki dosadašnji izbaciva neke errore |
Citiraj:
|
Citiraj:
Skini ti kao update za win,neznam. Ako je ko uspio... |
Bas neki dan instalirao 8.9 kad ono nema CCC-a, ono desktop-propertis-settings-advanced - i tamo nema naznaka da je radeonka instalirana.... (a je, i kad odem na uninstall, reboot kad ono ista rezolucija ko da nisam maknuo drivere..????)
Probo se vrnuti na 8.8 al kad ono opet isto... Napomena: skroz maknut ati sa cleanerom... ima li ko ideju kak dobiti opet sve? Restore nemam tak da zaboravite tu opciju.... |
Citiraj:
znaci ovako: - uninstall normalni - otici u safe mode i pokrenuti driver cleaner pro, pobrisati sve sta ima ati u sebi - u registryu rucno pobrisati ati registry i sve foldere nakon toga bude sve oke - jer ostanu par ati fileova u system folderu od windowsa i onda se to kosi + ostane registry s svojim nekim postavkama i isto smeta novoj instalaciji. |
Zasto nerade ni jedni driveri (osim onih na dobivenom cd-u) sa asus x1650pro?
Čitao sam malo na asusovom forumu i svi se zale na to, kada sam probao instalirat nove,njihove drivere za tu karticu opet nije radilo nego je prepolovilo ekran na 2 dijela???? |
Citiraj:
Thx, al ne sljaka, makar nisam posve siguran sta mislis pod rucno brisanje foldera... sa jednim programom ocistio registry i sa searchom nasao par praznih ati foldera.... |
Evo nakon malo uigravanja s novim driverima na visti, vratio sam se na 8.7 drivere..
Stalno neko izbacivanje iz igri, blue screenovi( ima ih i vista :)) itd. Sad je opet ok. Kad ce napokon izbaciti postene drivere? |
Citiraj:
Rucno mislim da treba sam otici u registry i pobrisati sve sta ima ime ati (2 stavke budu obicno. Probaj bash s driver cleaner pro u safe mode-u pobrisati sve sta ima veze s atijem (par fileova ostane u system folderu od windowsa, ali neznam napamet koji). Znaci josh jednom - nakon neuspjele instalacije prvo uninstal u windowsima, reboot u safe mode, tamo s driver cleaner pro skinuti sve sta ima ati u nazivu, te onda josh manualno otici u registry i brisati sve foldere s atijem koji su ostali. @daytripper - 8.9 su recimo oke prema 8.8, jedino je jako vazno u visti staviti Catalyst AI na advanced |
mmmm, a sta je catalyst ai i cemu sluzi? :stoopid:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:23. |