![]() |
netko je gore spominjao kako ce nvidia srezati cijene GTX kartica?
evo kvartalno izvjesce : http://www.guru3d.com/news/nvidia--t...es-in-the-red/ izgleda da vec sad gube dosta love na racun neispravnih kartica i preskupog proizvodnog procesa GTX kartica |
Ouch.
Citiraj:
http://www.bit-tech.net/hardware/200...n-hd-4870-x2/1 |
Citiraj:
Cijena 4,016.55 kn (uključen akcijski popust). Nije na skladištu. Po nabavi.net GTX 280 košta već od 2999 kuna !!! VGA PCI-E BFG, GTX 280 OCX, GeForce GTX 280, PhysX, 1024 MB, Dual DVI, HDTV, HDMI 2.999,00 kn http://www.nabava.net/trazilica.php?q=gtx+280&x=0&y=0 A što kad dođe GTX 280+ proizvedena u 55nm procesu? Cijena bi joj mogla biti manje od 2500 kuna, a performanse slične 4870x2! |
Jbt,konfu s quadom složiš za 4k kuna..al najjača kartica na tržištu ima svoju cijenu.:chears:
Ova clockana BFG je fantastična kartica,čitao sam review. Nije ni skupa. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo neka svađa i tu : http://www.evga.com/forums/tm.asp?m=420769&mpage=5&key= Powercolor PCS 4870 : Dosta zanimljivo izvedeno hlađenje. http://en.expreview.com/2008/08/13/p...han-reference/ |
Citiraj:
http://www.digit-life.com/articles3/...1600-pcie.html |
Citiraj:
Svađaju se na jedno 10 linkova,a ne da mi se to ni čitati ni postati,tvoje idem upravo prelistat,za drugo nemam živaca..:D:beer: Crysis nije mjerilo ama baš ničega..osim ljudske gluposti,isto kao i 3d čmark.Nema dvije poštene igre za istestirati grafe od 300+ eura..sramotno. |
Jedan link svakako govori sve :rolleyes:
|
Citiraj:
A praksa je pokazala šta god mi pričali,da je bolje 512bitna ddr3,nego 256bitna ddr5 memorija,igre koje znaju iskoristiti CF tako će raditi bolje i na mojoj 3870x2,dok će ostale na višim rezama posebno cijeniti ddr5 recimo 4870. A gtx280 je jača od obje.Zar ne? Ili svi na ovom forumu melju takve gluposti pa ne znaš tko pije,tko plaća.. Što reći za link kojem je 8800GTS jača od 3870x2,a u svim ostalim igrama ju pere za najmanje 40%. Vrijeme da se povučem iz VGA rasprava,postaje tragikomično kakvi su to linkovi. |
kad izađu pravi driveri za 4870X2, tad će cijena past barem i to podosta :chears:
|
Vidim svi kod kuće imaju kristalne kugle, pa znaju sve...od toga koliko će cijene padati,
kako će izaći super nabrijani, hotfixirani driveri koji će performanse uzdići u nebesa itd, jel? |
Citiraj:
5-4-4-15 800 2.0V SU kaže,P5K-E Wifi il koju već ima..njemu radi 8gb bez beda..sad nije odg jel clockanih voltažom ili stock sve.. |
Hm...probaj sa većim naponom za NB, i stock naponom memorije.
|
Citiraj:
Stavio sam 1103 bios na vanillu,malo je bolje. Jedino nekim čudom vista ultimate x64 pokazuje 2.66ghz brzinu proca,a svi ostali programi 3204 mhz, na koliko i radi,everest,cpuz,coretemp.Svi točno,vista krivo. Standardno :D. RAM je DHX2,Corsair,dva kita od 2x2,cl5. Ja stavio umjesto JEDEC 1.8V na 2.0..neće se valjda skuriti jebem ih..opuštene su ipak i latencije cl5,da se to clockati,il bi se bar moralo dati. 2.0V 800mhz cl5 -4-4-15 tako bootaju bez frke..neću dirati u to više..preosjetljivo je. |
jel ovo ddr2 tema ili 4870x2? ;)
|
Pobrisat će omega il razer..
|
|
hehe, predobro :goood:
sad ce i ati morat ranije cijene smanjit da bi se prodavalo kako se planiralo |
Citiraj:
Ist tako obrati pažnju na riječ "NEKIM" u rečenici "Da, jedini problem je što tu tvoju GTX280 u nekim testovima šiša i obična 4870 koja košta 1200 kuna manje" |
grafa ne dode 4000kn neg
|
Citiraj:
to je opet ona fora da svakome drugacije prikazuje cijenu. Kakva im je to shema - da mi je znati tko i na koju foru im je radio web stranice... meni recimo pishe: Sapp.HD 4870 X2, 2 GB GDDR5, TV, 2xDVI Cijena 3,870.49 kn (uključen akcijski popust). Nije na skladištu. Spremi za usporedbu. Kupi i kako sad? |
Sapp.HD 4870 X2, 2 GB GDDR5, TV, 2xDVI
Cijena 3,651.40 kn (uključen akcijski popust). Nije na skladištu. Genijalci :D |
a jeste likovi sta vam pise dole na kraju
VAŽNO!!! Ako u gornjem lijevom kutu ne vidite crveni znak "IQ ZAGREB" -- kliknite na "Tools - Internet options - Delete Cookies - Yes". U protivnome nećete vidjeti točne cijene IQ centra Zagria kliknite na to i bit ce prava cijena |
Citiraj:
|
dobra konkurencija je dobra stvar
Karn the Betrayer : "to utterly defeat a great nemesis is also to receive a greater glory by doing so" |
znam da se to stalno povlaci ali koliko ce napajanje biti potrebno za ovu zvjerku?citam okolo i kazu 800W+...znaci nema sanse za mog čifa od 650 da to pokrene ili?:zdero2:
|
800w+ hahahha daj pusti price uzmi pivo 800w to je smijeh
pa frend mi ima 3870x2 + 3870 2 harda 2 prze 4 gige rame i sve mu radi ok sa chifom 550w ! koji ti je vrag? previse brijete oko napajanja neznam zasto ali pfff |
Citiraj:
|
Sad ce onaj lijepi cors od 1000w pocet s vecom prodajom :)
|
ja imam chiefteca od 550W i ono sto mogu reci je da usrano napajanje ima samo 2 x 6-pinske prikljucke, kad je frend donio svoju 280GTX i dual molex na 8-pin adapter nije htjelo bootat. dok je recimo PCP&C Silencer 500W dosao sa jednim 6-pinskim i jednim 8 pinskim prikljuckom te se 280GTX bez beda prikljucio na njega i startao iz prve. i manje se grije nego Chieftec kad je upiknut u 8800GTX. the point is, jebes chieftec od 550W
|
Citiraj:
Meni su govorili da sam prosvirao kad sam kupio 650W psu sa dva 8pinska.. |
Citiraj:
|
Mislim da uskoro nece dolaziti igre vise u bundleu nego napajanja, pa koliko ovo trosi... strasno..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ti si samo bio vizionar :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
znaci moci cu upregnuti tog konja!
dali bi mi netko mogo objasniti pojavu micro-stuttering!? to mi je nesto novo koliko god sam citio o novim grafuljama nisam naiso na to dok mi nije prodavac iz hg spota rekao za to...u glavnom vidim da je 4800 serija to rijesila i da je valjda bio neki hardverski problem! |
Citiraj:
@ žile : ma to oni mene baniraju znaš,jer ne žele da sad postojim,nego da se kreiram za jedno 2g,sad sam kako ti kažeš vizionar mene samo zanima di je sad ekipa kupi-pnf350 i kupi-pnf400,nek si doma toster priključe na to,a ne ovu divljakušu glavno da se ljude pljuje jer kupuju 600,700W PSU. Šta bi trebali,ja to stvarno ne mogu shvatiti,čovjek ima novaca,želi investiciju u budućnost? Kao da se to kupuje za svaki komp novo,pa ja sam čifa 420 imao na tri kompa a suhim zlatom sam ga platio dok je ekipa imala 300W u vrh glave. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:00. |