![]() |
KMP ima najviše opcija i svestrano obuhvaća sve segmente koje čovjek treba... Ali opet, nije ni pregledan, ni jednostavan...
BSP je mrtav, dosadan, bugovit... MPC je odličan, playa sve i ne buni se previše... VLC je ružan... Samo ružan... Zoom je dosadan... GOM ima najbolje podešene shortcute i stvarno se čovjek brzo navikne. Usput ok izgleda... And the winer is... ... .... 3. Place goes to: KMP 2. Place goes to: MPC 1. Place goes to: GOM Izvan konkurencije: Miro 1.2 |
VALG - kako fino navedeno, potpuno se slažem, i ovakav raspored imam i na kompu instaliran :)
KMP mi je previše dosadan sa milion opcija i podešavanja, pobogu, želim player koji je jednostavan za podesiti, a ne SF player.. |
I ja san ih prova mali milijun i nikad mi nije bilo jasno koje su to cari VLC playera osim da je bugav. GOM koristim dosta dugo i prezadovoljan sam...sve guta lako se titlovi podesavaju ect..
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
KMPlayer vs VLC Media Player (komentari korisnika) Citiraj:
1. Place goes to: KMPlayer : * Maneken sa dušom dostojan izgleda prvih BS-ova * Snaga VLC-a zapakirana u super okruzenje i super kontrolu po ukusu. Ni sa jednim playerom nije mi takav uzitak nesto pretrazivati u kombiciji sa njegovim keyboard cakama. Kontrola i brzina kao da sam na hardverskom trakašu :) 2. Place goes to: MPC * Notepad cistoca, jednostavnost i vrhunska snaga. ... http://img222.imageshack.us/img222/4205/kmprh6.th.png 88 |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:59. |