![]() |
Ja za to koristim onaj ugrađeni stalak za čaše koji serijski dolazi u svakom caseu, znaš onaj koji se otvori kad stisneš mali četvrtasti ili okrugli gumbić i onda izađe iz kante... :D
|
hiperflow radi na 5V
imam zanimljivi razdjelnik od zalmana koji iz 4 pin molexa razdvaja na 4 tro-pinska od čega 2 na 5V i 2 na 12V :goood:
Probao sam hiper-a spojiti na 5V i radi :) Čak i ledice svijetle jedino mi nije jasno nisam primjetio da su izgubile na svjetlosti a mislim da bi morale... Vratio sam na 12V jer nije ni ovako bučan a ne znam da li može biti problema ako ga držim na 5V (na kutiji od hiperflow-a piše da radi od 9-12V) dok recimo glacialtech specificira od 7-12V i nema ledice pa ga držim na 5V nekako bez bojazni :) Ajmo eksperti jel se trebam brinut ili ide po onome ako se zavrti dobro je ;-) |
Pa normalno da će ledice slabije svijetlit :lol2:
A možeš i to MOD-at da imaš 2 po 7V bez lemljenja skalpela i ostalih stvari. Izvadiš npr. 2 bijele i crne spojiš na vanjske rupe, tj na 12 i na -5 |
Misliš na +5 jer da je -5 bilo bi 12-(-5)=12+5=17 :fiju:
|
my fault :)
|
Evo prošle već 2 godine otkako sam kupio dotični vent. Kak sam ga kupio, tak je i sad. Nečujan (ali doslovno i spojen na 5/7 V) i vrti ko da je tek izašao iz tvornice. Na 12V se čuje, ali tiši je od 90% drugih 12 cm ventova.
Moj razlog za bumpanje stare teme je -> jel zna netko gdje ih ima za kupit? Na nabavi bezuspješno traženje, hgspot ih više nema. Za tih tridesetak kuna kolko sam dao, nema boljeg pa ni za duplo više para ;) Baš gledam na e-bayu i u međuvremenu je cijena porasla na 10 dolara. |
Citiraj:
Zadnje koje sam kupio bilo je preko amazon.de |
Citiraj:
|
Ukratko: da
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:23. |