![]() |
Citiraj:
Ili jedan "muški" jedan "ženski"?:) Po jednom 6-pinskom... Mislim-ako ti misliš da ti je napajanje tako dobro-slobodno stavi jedan, ja još od R300 uredno štekam obadva... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Koji Cors,btw?(pa ga i "prijavi" pod "Moj komp" ;) ) |
Nisan neki gamer, pa mie 4870 overkill, iako se ne bi bunia da je iman :D
meni moa "šugava" 3850 overclockana vrti sve igre na high detaljima 1680x1050 tako dae to trenutno ok za većinu gejmova danas... |
Citiraj:
|
znaci ovih 400w mi nije dovoljno????
|
pa mislim da bi bilo dovoljno ako dobis produzni za molex
|
Citiraj:
ako je ovo drugo slucaj, ja nebi riskirao na tvome mjestu, nego bi prvo investirao u kvalitetno napajanje i daj vise popuni "MOJ KOMP" ako zelis da ti ljudi pomognu. |
pa reko je da ima chiefteca :D
|
jel moje napajanje dovoljno za ovu grafu :)?
fala ,pozzz |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
zmalamuth vec sam napisao da imam chieftec:D,evo rijesio sam "MOJ KOMP"
|
Pridružio se i ja ponosnim vlasnicima 4870-tki :)
Inače, na automatskom fan controlu temperatura se drži na ugodnih 100 stupnjeva, tek nakon 100 počne nešto stidljivo ubrzavati vent. Napravio nekoliko profila i na 30% se drži u loadu na nekih 75 stupnjeva a glasna je otprilike kao scyte 12cm vent na 1600rpm-a. Tak da mi se čini da ću za idle rabiti automatsko, za igre 30%. OC za prvu ruku iz CCC-a došo do maxa, tj. 790/1100 i radi za sada bez problema, iako bi trebalo jš malo istestirati (ako uopće CCC diže frekve). Pozz |
Ubo grafu prije par dana. Za sada radi stabilno sa 8.7 beta driverima.
Primjetio značajne promjene u IL-2 Sturmovik 1946, gdje mi je sa 8800GTS znalo užasno trzati i gotovo je bilo neigrivo kad je bio odabran OpenGL. Sa 4870 nema nikakvih problema, puno bolji OpenGL support za razliku od 8800GTS. Jos stavio vent na 30%, Idle:50°C, Load:67°C , vent gotovo nečujan. Stvarno super zadovoljan grafom. :chears: |
Koji model, koliko para i gdje?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I ja si planiram uzeti nju...Prodati sad ovu 8800GTX :)
Samo ne znam koliko mi se isplati,al' kontam si da mi se isplati :stoopid:..Ili pak ne?:D |
el su ove safirke kod nas retail? (uz retail se dobi usb stick od 2gb, 3d cmark 06 adv i jos dosta toga...)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ja mislim da ti se to ne isplati..8800 GTX je sasvim solidna grafa i nemoj ju prodavati jer ces jos moc s njom igrat sve naslove minimalno 6 mj... a nije vrijedno da ju prodas i jos 800 kuna das ua 4870.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Uzeo sam je,taman došla ima jedno 2 sata,stavio vistu i sad ćemo vidit još igre nisam instalirao...
|
ajde yoga koji screen shot u kučištu s tim acc-om...:chears:
|
|
Citiraj:
budem stavio večeras,vraćam xp,pa kad vratim stavim par... |
Citiraj:
Sad je dilema između još jedne HD3870 PCS i gore navedene zvijerke.:smoke: |
Citiraj:
Inace meni dolazi sad jedna 4870, pa cu bash usporediti "utiske" i razlike izmedju crossfire hd3870-tica i doticne |
Citiraj:
i baš sam reko da ću hd4870 uzet kad izađe powercolorova sa nekim custom hladnjakom, ali se nisam nadao da će tak skoro:smoke: uglavnom, kartica izgleda bolesno, a sudeći po izgledu hladnjaka, čini se da isto tako i hladi bolesno:D što se tvog testa tiće, ja te osobno molim da ga odradiš što prije i detaljnije:goood:, možda mi pomogne da se odlučim. jel mogu naručit koje igre da testiraš? kolko tražiš po narudžbi? :D EDIT: Radi se i o tome što ne mogu nać rabljenu HD3870 PCS, barem ne na tržnici, pa bih trebo novu uzet. U vemilu ima "u centru izvan zagreba". cca 1000kn. |
pitanje el je ima... Vemil ne updatea bas cjenike za javnost...
|
Citiraj:
@Pippincro, ajde već je prošlo sat-dva otkad si obećo neki test, šta još nije gotovo???:lol2: |
Citiraj:
haha :) Evo da budem "precizniji" - testirat cu 3870-tice u crossfire na default taktovima i na clockanim (850gpu, 2450 mema) - obje grafe su pod s1 trenutno. Provrtit cu 3dčmark06 i vantage na 1920*1200 rezoluciji, te age of conan (jedino sta imam instalirano, a za drugo bash nemam zivaca ni volje) na postavkama koje su mi trenutne i kasnije sa svim kerefekima ukljucenim (shadow etc.), te onda hd4870 - isto sa s1 na default i clokanim koliko ide - isti testovi. Ostatak postavki kompa ce biti identican - rezolucija u svim testovima vec spomenuta. Fora je jedino da cu testove crossfire-a napraviti sutra, a hd4870 u utorak-srijedu kad dodje do mene. Do tad se valjda mozes strpiti, kad josh nema ovog nabrijanog modela kod nas u prodaji ;) edit. i vidio sam na newsgrupama prije par dana 3870pcs za 700 cuna, tak da treba traziti okolo |
Citiraj:
A jesi sad gotov sa testiranjem?:lol2: Zaebavam se. Strpit ćemo se. Za to vrijeme ću traži neku rabljenu hd3870. Pooz :respekt: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:27. |