![]() |
Pa, ne vidim šta može biti lošije u odnosu na starijeg brata, P35-T2R, može samo biti bolja :)
|
naravno da se isplati ako ti takva ploča zaista treba
|
čudno mi je što nitko o njoj ništa ne piše, da netko mozda napravi neki review
|
Citiraj:
Jel toliko teško koristit Google? |
Citiraj:
Ploče od 1700kn se kupuju svaki dan? Ploče sa X48 čipsetom su tek ovaj mjesec u većem broju stigle na police. Što misliš clockati? |
pa planiram kupiti novi komp za igranje, clockanje pa razgledam malo
|
Nisi odgovorio na pitanje.
Koji procesor želiš clockati? Dual ili quad core? |
mislio sam uzeti e8400, a mozda i q6600
|
Onda idi na P35 T2R. Iako sumnjam da trebaš takvu ploču. Na tom nije jednostavno clockat...
|
Heh, sad bas gledam i vidim da ipak nije jos lansiran ICH10 SB, iako su se kunili da ce krenuti sa X48 :)
|
Vidim da ova ploca ima nekakav tower na north bridgu pa me zanima da li bi meni uopce moga stat TT sonic tower posto ga vec imam. Sa slika ne mogu nikako zakljucit ali gledajuci svoju plocu (moj komp) nebi?????
To bi moga bit dosta veliki zajeb ako ne moze, ne samo za mene nego i za druge koji imaju druge cpu hladnjake..... |
Ploča nije za ganjanje visokog FSB-a s Wolfyima...zid oko 530-550MHz.
|
Citiraj:
Ima li mozda koji razlog ili...? |
To je više stvar osobnog izbora. Vidim da si ti zapeo za GB, pa eto slobodno ga kupi, nitko ti ne brani :)
No pored te za 1850kn i DFI za 1650kn, mislim da ne bi trebalo biti diskusije :kafa: |
Citiraj:
Mislim da ce stati bez vecih problema. Jedini problem koji ces imati je taj da neces moci staviti ventilator u sredinu ST-a kako treba. Ili ćeš morati rezati ćošak venta (to sam ja napravio) ili ćeš morati okrenuti ST tako da taj vent duva u napajanje. |
Citiraj:
|
Neku ploču sa 965 (P5B Dlx/Commando) ili P35 čipsetom (DFI P35 T2R).
|
Citiraj:
|
jel ima uopce neke bitne razlike izmedu x38 i x48 osim DDR3 podrske?
|
X48 je kak' ti se kaže ''higher binned chip'', dakle, probirani primjerci, koji bi trebali biti idealni za ganjanje rekorda s bijesnim procesorima.
Ali ne ganjanje visokih frekvi FSB-a kako je to slučaj sa starijim čipsetima 965 i P35. |
Nema, potpuno je isti chipset. ;) S tim da tek X48 sluzbeno podrzava 1600MHz FSB, marketinski trik, i to poprilicno los. :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citam malo na XS - izgleda da na X38 možeš stavit X48 BIOS... I imat "novu" ploču.
|
Ne dobiješ ništa drugo, osim što gubiš garanciju :)
|
Citiraj:
I de se odazovi na MSN... |
Citiraj:
Pri ruci imam samo P35. I BTW. na MSN-u sam stalno... |
Citiraj:
Jesi online ali se ne obazires na poruke. :stoopid: |
Citiraj:
|
samo da se zna, u hgspotu nema UT modela nego je to x48 LT, ma da je u cjeniku drugačije navedeno i slika je od UT. jučer su promijenili opis a slika i dalje stoji:)
|
Ajde da je i HGspot nabacio na lager nesto novo od DFI-a.
EDIT: OMFG, nisam neko vrijeme posjecivao HGspotove stranice, i sada kada sam dosao kad ono tamo disttributeri za DFI, Mushkin, PATRIOT, BGF,... Ajde da je i kod njih krenulo nesto na bolje sto se tice ponude. |
Yip, HG spot se zalaufao :D
Neka, neka, veća konkurencija nikad ne škodi :) Ugl. autoru teme - morat ćeš provesti malo više vremena u BIOS-u DFI-jke kako bi uspio maksimalno iskoristiti njene mogućnosti. Ako imaš vremena (za guglanje i čačkanje po BIOS-u te isprobavanje postavki) i volje, go for it. Ako ne, onda uzmi nešto drugo - Abit, Asus ili Gigabyte eventualno. Doduše, to vrijedi za Q procesore. Za E8x00 pogledaj Razerov prijedlog. |
Koliko ja vidim, hgspot prodaje LT verziju, a ne UT...
|
Nazoves, pa vidis da li se moze naruciti preko njih UT.
|
sto komplicirate glavni uvoznik za DFI u hrv je lost njih nazovi pa pitaj... jer svi drugi moraju od njega kupovat... bas me zanima x48 koliko ce biti dobra... heheh :) i koliko ce ljudi sa ovog foruma imat tu plocu
|
A zasto bi morali svi od istoga kupovati? Mislis da Abitice u Linksu i HG Spotu potjecu od istog uvoznika? Ne.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A ko onda uvozi osim Losta?
Citiraj:
|
deamon mi govorimo o DFI ne o abitu :) generalni uvoznik i dobavljac je lost. po pitanju asusa to je msan sad za gigabayte nisam siguran znam da je ve-mulj jedan od glavnih ako ne i glavni i jedini.....
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:53. |