![]() |
Citiraj:
|
u sigu mi je moja konfa, ova sa problemom je od frenda koju pokusavamo sredit
maticna je asrock k8upgrade, proc amd athlon64 3000+, ram je 2 gb kingmaxa ddr400 kuciste je chieftec lbx (full tower) sa 3 venta tako da je dobro prozraceno na kompu je prominjeno napajanje, bilo je msovo sad je fortron, ram takodjer prije par miseci je nadodan i maticna je nova. problem se pojavia proslo lito pa je nesta nakon sta su prominjene ove 3 gornje komponente, ali se sad ponovo pojavia pastu san prominia prije par dana, sve detaljno ocistia |
kad si promijenio pastu opet potpuno isto ili?
|
Struje nema dosta preko AGP-a i to je sigurno. Cucla ona dosta i pitanje je koliko ti daje grana koja vodi na karticu. Probaj za pocetak odstekati sto vise uredjaja i ostaviti minimalu za bootanje sistema ;)
|
nakon mijenjanja paste je potpuno ista stvar bila, Dizel to san takodjer proba, ista stvar.
al uspia san rijesit, stvar je bila do hladnjaka, kad san otvorija onu plavu plastiku sa heatsinka, na strani heatsinka do ventilatora vidija san ogroman čep prašine priko svih "cijevi". samo san ga skinija i jos malo obrisa i propuha "cijevi" i vent i to je to. hvala na pomoci svima |
To ja radim kompersorom doma :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:44. |