![]() |
Debbie legenda :D
|
Ha evo citam ovo ,i nadjem sebe danas u situaciji jednoj veoma cudnoj..Eto ovako...Jucer uredno skidam torrente i sve super radim igram Cod4 odem spavat da bi ujutro upalio komp da se nastave skidati torrenti...kad ono kod loga u windowse xp komp se restarta i tako svaki put..Vadim procesor stavim natrag opet isto provjeravam rame opet isto grafa opet isto...Pitam se mozda je softwerski problem..mozda..idem preinstalaciju windowsa kada udjem da brisem particiju vidim uopce nemam sistema gore tj na hardu mi javlja da je sve prazno...neznam kako..btw.. napravim particije ntfs format krenem dalje uredno mi se kopiraju podaci za instalaciju i nakon prvog restarta trebala se nastaviti instalacija...i eto nece dalje ici od onoga kada provjerava dmi..i vidim nesto se muci hard poceo ruzit krcat sta sve ne...uzmem drugi hard spojim umjesto ovoga i radi..Radi se o hard disku samsung 160 gb otidjem na reklamaciju i tamo mi kazu za 2 dana mozda dobijemo rezultate a meni treba odmah pa sam uzeo novog seageta ali 80 gb i mora nadoplatit sta me iznenadilo da je ovaj duplo manji 30 kuna skuplji..I nista evo sada za sada sve radi...uglavnom zakljucak je nikad vise necu uci u eksperimente sa takvim brandovima.Nego ono sta mene zanima sta se to dogodilo i zasto..jer hard je novi radio je 3 dana 4 puff..
|
to ti je kad kupujes male diskove..Da si kupio 320 gb to se ne bi dogodilo:D
Ne znam, meni moj Samsug radi odlicno, vec 4 mjeseca..A nisam jedini..mora da je taj tvoj s nekom greskom, ali zato imas garanciju.. |
Citiraj:
|
ono moje je bila sala i ne moras vikat..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pa znači ipak su te preveslali, kad si dao 30 kn i dobio duplo manji disk..
|
Citiraj:
|
nadaj se.. Samsung je jako dobar, samo sto si ti dobilo s nekom greskom..od sad kupuj samo seagate i nadaj se da ti on nikad nece krepat..
Al da su te zayebali, jesu..gdje si to uzeo? |
Citiraj:
|
Trebas ubuduce bolje (ili uopce) citat pravila foruma..ne bi te pitao da je zabranjeno..
|
Citiraj:
|
da ne otvaram novi thread - jel zna netko tko je uvoznik maxtor diskova? imam jedan krepani 160GB koji bi trebao imati garanciju ali nema papira nigdje i u hgspotu gdje je kupljen normalno su me odjebali. sad, probao bi vidjeti s uvoznikom da se rjesi reklamacija preko serijskog broja (upalilo mi je vec za neke stvari prije) ali naravno lik u spotu mi ne zna reci odakle im dolaze ti diskovi.
|
Garanciju provjeris na maxtorovom webu preko s/n broja. Neznam dali postoji "Generalni" uvoznik. Inace za poslati direktno Maxtoru dojcland, netreba nikakav racun. Samo ispunis RMA.
|
ok, hvala na informaciji. nisam prije imao posla s vracanjem direktno proizvodjacu, cuvam racune. ovo je doslo iz druge ruke koja ocito nema naviku cuvati racune :)
pokusat cu, je da je zajebancija ali kad vidim koliko ljudi traze za polovne diskove isplati se i postarinu placati do njemacke :D |
Zmajček, dobro se ti držiš.
Da sam ja u istoj situaciji, i da su me tak rekli, ja bi ga uzeo, izašao, i ravno u izlog... |
Sto se tice Maxtora, probaj u ESYS-u.
|
Zapakovao i poslao danas seagateu , nadam se da ce mi stici novi :) Kad se rijesi obavjestim vas. Posebno hvala nini :chears:
|
Jutros dobijem mail da su zaprimili disc i sad u statusu pise IN proces, bas me zanima koliko su brzi :)
EDIT: Evo maloprije pogledam status i pise "Shipped" . Malo prije toga To Be Shipped To You BARRACUDA 7200 S ATA 200 Refurbished . Znaci isti disc bi trebao dobiti , damn zasto ih imaju na lageru :D . Neka neka bitno da su prihvatili garanciju. |
a imaju ih kad popravljaju reklamirane, vidis i sam da si dobio Refurbished disk :)
bitno da si ga dobio, ne zaboravi se pohvaliti ovoj nasoj gamadi koji su te odjebali |
koliko su te na kraju izasli troskovi slanja?
|
Citiraj:
EDIT : Evo ponovo mail od njih da su poslali . I da nagradili su me sa 250 gb ( ST3250820AS) :D bravo seagate :) |
O njubaro, opet te posralo, jesam rekao da ces dobiti mozda i veci disk kao ispriku, ajd uzivaj. :chears:
|
Bok, da ne otvaram novu temu, imam malo pitanjce, u novi komp sam ubacio iz starog tj. jedino kaj nisam prodal je seagate HDD 20GB 5400o/min, i evo već dan/dva nije prije, počel je onak koda da škljoca ili koda da se pali pa gasi, ili kad kliknem na njegovu particiju onda se upali i moram sačekati 2-3 sec da se učita! Pa me zanima jel to njegov kraj? Star je cca 5 godina! I kaj da radim s njim, mislim nemože mi niš sje..., ostale komponente ak odapne papke...?
|
Evo bas sam danas dodje DHL express da mi uruci disc ali nitko kod kuce nije bio :S . Ostavili su mi obavjest pa cu ga sutra podici , jos jednom gg seagate.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo sve je rijeseno , danas su me opet posjetili i preuzeo sam disc. Ista stvar kao i kod nine dobio sam 50 gb veci disc .
|
pa brzo je i stiglo...di si slao...koja država?:D
|
U Njemacku.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:23. |