![]() |
Ja otkad sam kupio tu ploču koristim vistu (64) i nemam nikakvih problema sa instalacijom drivera.
|
Ljudi, shvatite već jednom da službeni SP3 NIJE izašao tj. da ne postoji. Prema tome, pamet u glavu, stavite XP SP2 i napravite update. Tko zna šta je sve smiksano u tim vašim SP3.
Vratimo se na problem. I ja sam imao problema kada sam na svojoj ploči instalirao drivere s cd-a. Pa sam lijepo prvo maknuo Realtek drivere, a onda instalirao prvo MS HD UAA drivere skinute sa Gy stranice, napravio restart i onda stavio Realtek. Da mi se problem ne bi ponovio, nedavno sam na frendovu mašinu instalirao audio drivere ručno, a ne one sa cd-a i sve je proradilo iz prve. Moj savjet je da napraviš reinstal vindoza, staviš SP2 i onda instaliraš sve sa cd-a osim Realtek drivera. |
Uostalom, s SP3 ne možeš staviti recimo onaj fix za HD Audio na Intel pločama.
|
ovako..puno hvala svima na pomoci..bila sam danas u ve milu i kod njihovog servisera..naravno oni su se svi ogradili od drivera i ja sam da prekinem agoniju kupila jos soundblaster..i dala jos 500 kn..lele..al konacno sam rijesila muku oko
zvuka..i to sam uzela i sama ubacila zvucnu..s kojom nije bilo nikakvih problema..eto..problem je rijesen..:chears:..a u ve mil necu vise prismrdit.. |
Ja bi im bacio plocu na stol, trazio natrag pare i otisao u drugu firmu po plocu. Ovako si im jos platila 500kn neki sounblaster(wtf?!), a mogla si to elegantnije rijesit...u stilu :)
|
Citiraj:
|
Dobro, to se podrazumjeva, ali govorio sam na redoslijed instalacije drivera...
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:08. |